Padel in Nederland

Padel is dé snelstgroeiende sport van Nederland en er worden binnen de aanstaande jaren nog veel meer banen bijgebouwd.
In deze lijst kun je padel locaties bij jou in de buurt vinden om padel te spelen, deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt.

In totaal zijn er in Nederland 2371 padelbanen bij 604 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 818 indoor padelbanen, 1515 outdoor padelbanen en 38 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 518 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 102 padel- of tennisclubs.

Mocht je in de tussentijd een padelbaan of locatie aan deze lijst willen hebben toegevoegd, stuur dan even een mailtje naar info@padelinsider.nl.

Meer filters

Padel in Noord-Holland

In totaal zijn er in Noord-Holland 442 padelbanen bij 96 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 180 indoor padelbanen, 253 outdoor padelbanen en 9 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 48 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 8 padel- of tennisclubs.


Padel 's-Graveland

In totaal zijn er in 's-Graveland 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel 's-Graveland

Padel Alkmaar

In totaal zijn er in Alkmaar 13 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 9 outdoor padelbanen.

Meer over padel Alkmaar

Padel Amstelveen

In totaal zijn er in Amstelveen 12 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen en 7 outdoor padelbanen.

Meer over padel Amstelveen

Padel Amsterdam

In totaal zijn er in Amsterdam 86 padelbanen bij 14 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 54 indoor padelbanen, 25 outdoor padelbanen en 7 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 8 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Amsterdam

Padel Amsterdam-Zuidoost

In totaal zijn er in Amsterdam-Zuidoost 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Amsterdam-Zuidoost

Padel Anna Paulowna

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Anna Paulowna

Padel Badhoevedorp

In totaal zijn er in Badhoevedorp 17 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 14 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Badhoevedorp

Padel Bennebroek

In totaal zijn er in Bennebroek 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er , en 2 overdekte outdoor padelbanen.

Meer over padel Bennebroek

Padel Beverwijk

In totaal zijn er in Beverwijk 15 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 12 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Beverwijk

Padel Blaricum

In totaal zijn er in Blaricum 12 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 8 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Blaricum

Padel Bussum

In totaal zijn er in Bussum 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Bussum

Padel Castricum

In totaal zijn er in Castricum 6 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Castricum

Padel Cruquius

In totaal is er in Cruquius 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 indoor padelbaan.

Meer over padel Cruquius

Padel De Kwakel

In totaal zijn er in De Kwakel 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel De Kwakel

Padel De Rijp

In totaal zijn er in De Rijp 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel De Rijp

Padel Den Burg

In totaal zijn er in Den Burg 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Den Burg

Padel Den Helder

In totaal zijn er in Den Helder 7 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 7 indoor padelbanen.

Meer over padel Den Helder

Padel Edam

In totaal zijn er in Edam 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen.

Meer over padel Edam

Padel Egmond-Binnen

In totaal zijn er in Egmond-Binnen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Egmond-Binnen

Padel Enkhuizen

In totaal zijn er in Enkhuizen 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Enkhuizen

Padel Haarlem

In totaal zijn er in Haarlem 25 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 25 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Haarlem

Padel Heemskerk

In totaal zijn er in Heemskerk 8 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 8 indoor padelbanen.

Meer over padel Heemskerk

Padel Heerhugowaard

In totaal zijn er in Heerhugowaard 8 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen en 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Heerhugowaard

Padel Heiloo

In totaal zijn er in Heiloo 17 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 8 indoor padelbanen en 9 outdoor padelbanen.

Meer over padel Heiloo

Padel Hem

In totaal zijn er in Hem 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hem

Padel Hilversum

In totaal zijn er in Hilversum 5 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hilversum

Padel Hoofddorp

In totaal zijn er in Hoofddorp 25 padelbanen bij 5 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 19 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hoofddorp

Padel Hoogkarspel

In totaal zijn er in Hoogkarspel 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hoogkarspel

Padel Hoogwoud

In totaal zijn er in Hoogwoud 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen.

Meer over padel Hoogwoud

Padel Hoorn

In totaal zijn er in Hoorn 16 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen en 13 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hoorn

Padel Huizen

In totaal zijn er in Huizen 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Huizen

Padel IJmuiden

In totaal zijn er in IJmuiden 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel IJmuiden

Padel Koog aan de Zaan

In totaal zijn er in Koog aan de Zaan 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen.

Meer over padel Koog aan de Zaan

Padel Krommenie

In totaal zijn er in Krommenie 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Krommenie

Padel Laren

In totaal zijn er in Laren 9 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 9 indoor padelbanen. Er worden nog 5 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Laren

Padel Loosdrecht

In totaal zijn er in Loosdrecht 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 6 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Loosdrecht

Padel Muiderberg

In totaal zijn er in Muiderberg 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Muiderberg

Padel Nieuw Vennep

In totaal zijn er in Nieuw Vennep 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Nieuw Vennep

Padel Oosterblokker

Er worden 6 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Oosterblokker

Padel Oostzaan

In totaal zijn er in Oostzaan 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oostzaan

Padel Opmeer

In totaal zijn er in Opmeer 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Opmeer

Padel Oudorp

In totaal zijn er in Oudorp 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oudorp

Padel Overveen

In totaal zijn er in Overveen 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Overveen

Padel Purmerend

In totaal zijn er in Purmerend 9 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen en 6 outdoor padelbanen. Er worden nog 1 padelbaan verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Purmerend

Padel Rijsenhout

In totaal zijn er in Rijsenhout 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Rijsenhout

Padel Santpoort-Noord

In totaal zijn er in Santpoort-Noord 7 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 7 outdoor padelbanen.

Meer over padel Santpoort-Noord

Padel Schagen

Er worden 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Schagen

Padel Sint Pancras

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Sint Pancras

Padel Uitgeest

In totaal zijn er in Uitgeest 8 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 8 indoor padelbanen.

Meer over padel Uitgeest

Padel Velserbroek

In totaal zijn er in Velserbroek 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Velserbroek

Padel Vijfhuizen

In totaal is er in Vijfhuizen 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Vijfhuizen

Padel Volendam

In totaal zijn er in Volendam 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen. Er worden nog 4 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Volendam

Padel Warmenhuizen

In totaal zijn er in Warmenhuizen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Warmenhuizen

Padel Wervershoof

In totaal zijn er in Wervershoof 6 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Wervershoof

Padel Wijdewormer

In totaal zijn er in Wijdewormer 9 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Wijdewormer

Padel Wognum

In totaal zijn er in Wognum 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Wognum

Padel Zaandam

In totaal zijn er in Zaandam 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zaandam

Padel Zuid-Scharwoude

In totaal zijn er in Zuid-Scharwoude 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zuid-Scharwoude

Padel Zwaag

In totaal zijn er in Zwaag 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Zwaag

Padel Zwaanshoek

In totaal zijn er in Zwaanshoek 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zwaanshoek

Padel in Zuid-Holland

In totaal zijn er in Zuid-Holland 399 padelbanen bij 100 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 128 indoor padelbanen, 262 outdoor padelbanen en 9 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 88 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 19 padel- of tennisclubs.


Padel 's-Gravenzande

In totaal zijn er in 's-Gravenzande 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel 's-Gravenzande

Padel Alblasserdam

In totaal zijn er in Alblasserdam 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Alblasserdam

Padel Alphen aan den Rijn

In totaal zijn er in Alphen aan den Rijn 7 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 7 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Alphen aan den Rijn

Padel Barendrecht

In totaal zijn er in Barendrecht 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Barendrecht

Padel Benthuizen

In totaal zijn er in Benthuizen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Benthuizen

Padel Bergschenhoek

In totaal zijn er in Bergschenhoek 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Bergschenhoek

Padel Berkel en Rodenrijs

In totaal zijn er in Berkel en Rodenrijs 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Berkel en Rodenrijs

Padel Bleiswijk

In totaal zijn er in Bleiswijk 10 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 10 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Bleiswijk

Padel Bodegraven

In totaal zijn er in Bodegraven 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Bodegraven

Padel Boskoop

In totaal zijn er in Boskoop 7 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Boskoop

Padel Capelle aan den IJssel

In totaal zijn er in Capelle aan den IJssel 14 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 10 outdoor padelbanen.

Meer over padel Capelle aan den IJssel

Padel Delft

In totaal zijn er in Delft 13 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 9 outdoor padelbanen.

Meer over padel Delft

Padel Den Haag

In totaal zijn er in Den Haag 32 padelbanen bij 6 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen, 20 outdoor padelbanen en 9 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 29 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 4 padel- of tennisclubs.

Meer over padel Den Haag

Padel Den Hoorn

In totaal zijn er in Den Hoorn 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Den Hoorn

Padel Dordrecht

In totaal zijn er in Dordrecht 9 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 9 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Dordrecht

Padel Gouda

In totaal zijn er in Gouda 7 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Gouda

Padel Haastrecht

In totaal zijn er in Haastrecht 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Haastrecht

Padel Hardinxveld-Giessendam

In totaal zijn er in Hardinxveld-Giessendam 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hardinxveld-Giessendam

Padel Hazerswoude Dorp

Er worden 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Hazerswoude Dorp

Padel Hellevoetsluis

In totaal zijn er in Hellevoetsluis 6 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen. Er worden nog 1 padelbaan verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Hellevoetsluis

Padel Hillegom

In totaal zijn er in Hillegom 10 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hillegom

Padel Hoogvliet

In totaal zijn er in Hoogvliet 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hoogvliet

Padel Katwijk

In totaal zijn er in Katwijk 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Katwijk

Padel Klaaswaal

In totaal zijn er in Klaaswaal 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Klaaswaal

Padel Koudekerk aan den Rijn

Er worden 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Koudekerk aan den Rijn

Padel Krimpen aan den IJssel

In totaal zijn er in Krimpen aan den IJssel 7 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 7 indoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Krimpen aan den IJssel

Padel Leerdam

In totaal zijn er in Leerdam 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen.

Meer over padel Leerdam

Padel Leiden

In totaal zijn er in Leiden 5 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Leiden

Padel Leiderdorp

In totaal zijn er in Leiderdorp 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen.

Meer over padel Leiderdorp

Padel Leidschendam

In totaal zijn er in Leidschendam 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Leidschendam

Padel Lisse

In totaal zijn er in Lisse 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Lisse

Padel Maasland

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Maasland

Padel Mijnsheerenland

In totaal zijn er in Mijnsheerenland 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Mijnsheerenland

Padel Monster

In totaal zijn er in Monster 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Monster

Padel Naaldwijk

In totaal zijn er in Naaldwijk 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Naaldwijk

Padel Nieuw-Lekkerland

In totaal zijn er in Nieuw-Lekkerland 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Nieuw-Lekkerland

Padel Noordwijk

In totaal zijn er in Noordwijk 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen.

Meer over padel Noordwijk

Padel Noordwijkerhout

In totaal zijn er in Noordwijkerhout 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen. Er worden nog 6 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Noordwijkerhout

Padel Oostvoorne

In totaal zijn er in Oostvoorne 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oostvoorne

Padel Oud-Beijerland

In totaal zijn er in Oud-Beijerland 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oud-Beijerland

Padel Papendrecht

In totaal zijn er in Papendrecht 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen.

Meer over padel Papendrecht

Padel Poeldijk

Er worden 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Poeldijk

Padel Reeuwijk

In totaal zijn er in Reeuwijk 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Reeuwijk

Padel Rhoon

In totaal zijn er in Rhoon 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Rhoon

Padel Ridderkerk

In totaal zijn er in Ridderkerk 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Ridderkerk

Padel Rijnsburg

In totaal zijn er in Rijnsburg 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen.

Meer over padel Rijnsburg

Padel Rijpwetering

In totaal zijn er in Rijpwetering 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Rijpwetering

Padel Rijswijk

In totaal zijn er in Rijswijk 16 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 10 indoor padelbanen en 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Rijswijk

Padel Rockanje

In totaal zijn er in Rockanje 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Rockanje

Padel Rotterdam

In totaal zijn er in Rotterdam 23 padelbanen bij 7 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 17 indoor padelbanen en 6 outdoor padelbanen. Er worden nog 4 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Rotterdam

Padel Sassenheim

In totaal zijn er in Sassenheim 8 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 8 indoor padelbanen. Er worden nog 4 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Sassenheim

Padel Schiedam

In totaal zijn er in Schiedam 13 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 7 outdoor padelbanen.

Meer over padel Schiedam

Padel Schipluiden

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Schipluiden

Padel Sliedrecht

In totaal zijn er in Sliedrecht 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Sliedrecht

Padel Spijkenisse

In totaal zijn er in Spijkenisse 7 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 7 outdoor padelbanen. Er worden nog 4 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Spijkenisse

Padel Strijen

In totaal zijn er in Strijen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Strijen

Padel Ter Aar

In totaal is er in Ter Aar 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Ter Aar

Padel Vierpolders

In totaal zijn er in Vierpolders 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Vierpolders

Padel Vlaardingen

In totaal zijn er in Vlaardingen 10 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 7 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Vlaardingen

Padel Voorschoten

In totaal zijn er in Voorschoten 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 5 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Voorschoten

Padel Waddinxveen

In totaal zijn er in Waddinxveen 7 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 7 outdoor padelbanen.

Meer over padel Waddinxveen

Padel Warmond

In totaal zijn er in Warmond 12 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 8 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Warmond

Padel Wassenaar

In totaal zijn er in Wassenaar 4 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Wassenaar

Padel Zevenhuizen

In totaal zijn er in Zevenhuizen 12 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen en 7 outdoor padelbanen. Er worden nog 4 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Zevenhuizen

Padel Zoetermeer

In totaal zijn er in Zoetermeer 29 padelbanen bij 5 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 10 indoor padelbanen en 19 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zoetermeer

Padel Zoeterwoude

In totaal zijn er in Zoeterwoude 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zoeterwoude

Padel Zuidland

In totaal zijn er in Zuidland 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zuidland

Padel Zwijndrecht

In totaal zijn er in Zwijndrecht 10 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zwijndrecht

Padel in Noord-Brabant

In totaal zijn er in Noord-Brabant 527 padelbanen bij 131 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 108 indoor padelbanen en 419 outdoor padelbanen. Er worden nog 115 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 21 padel- of tennisclubs.


Padel 's-Hertogenbosch

In totaal zijn er in 's-Hertogenbosch 10 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 10 outdoor padelbanen. Er worden nog 6 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel 's-Hertogenbosch

Padel Alphen

In totaal zijn er in Alphen 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen.

Meer over padel Alphen

Padel Andel

In totaal zijn er in Andel 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Andel

Padel Asten

In totaal zijn er in Asten 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Asten

Padel Baarle-Nassau

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Baarle-Nassau

Padel Bakel

In totaal zijn er in Bakel 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Bakel

Padel Beek en Donk

In totaal zijn er in Beek en Donk 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Beek en Donk

Padel Bergeijk

In totaal zijn er in Bergeijk 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Bergeijk

Padel Bergen op Zoom

In totaal zijn er in Bergen op Zoom 7 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 7 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Bergen op Zoom

Padel Berghem

In totaal zijn er in Berghem 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen.

Meer over padel Berghem

Padel Berkel-Enschot

In totaal zijn er in Berkel-Enschot 7 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 7 outdoor padelbanen. Er worden nog 1 padelbaan verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Berkel-Enschot

Padel Berlicum

In totaal zijn er in Berlicum 7 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 7 outdoor padelbanen.

Meer over padel Berlicum

Padel Best

In totaal zijn er in Best 7 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 7 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Best

Padel Bladel

In totaal zijn er in Bladel 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Bladel

Padel Boekel

In totaal zijn er in Boekel 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Boekel

Padel Boxmeer

In totaal zijn er in Boxmeer 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Boxmeer

Padel Boxtel

In totaal zijn er in Boxtel 6 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Boxtel

Padel Breda

In totaal zijn er in Breda 16 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 16 outdoor padelbanen. Er worden nog 8 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Breda

Padel Chaam

In totaal zijn er in Chaam 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Chaam

Padel Den Dungen

In totaal zijn er in Den Dungen 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Den Dungen

Padel Deurne

In totaal zijn er in Deurne 8 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 7 indoor padelbanen en 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Deurne

Padel Diessen

In totaal zijn er in Diessen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Diessen

Padel Dongen

In totaal zijn er in Dongen 7 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 7 outdoor padelbanen.

Meer over padel Dongen

Padel Drunen

In totaal zijn er in Drunen 4 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Drunen

Padel Eersel

In totaal zijn er in Eersel 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Eersel

Padel Eindhoven

In totaal zijn er in Eindhoven 38 padelbanen bij 6 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 10 indoor padelbanen en 28 outdoor padelbanen. Er worden nog 8 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Eindhoven

Padel Erp

In totaal zijn er in Erp 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Erp

Padel Etten-Leur

In totaal zijn er in Etten-Leur 11 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 1 indoor padelbaan en 10 outdoor padelbanen. Er worden nog 5 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Etten-Leur

Padel Geffen

In totaal zijn er in Geffen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Geffen

Padel Geldrop

In totaal zijn er in Geldrop 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Geldrop

Padel Gemert

In totaal zijn er in Gemert 9 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 9 outdoor padelbanen.

Meer over padel Gemert

Padel Gemonde

In totaal zijn er in Gemonde 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Gemonde

Padel Gilze

In totaal zijn er in Gilze 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Gilze

Padel Goirle

In totaal zijn er in Goirle 6 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Goirle

Padel Grave

In totaal zijn er in Grave 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Grave

Padel Haaren

In totaal zijn er in Haaren 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Haaren

Padel Halsteren

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Halsteren

Padel Hank

In totaal zijn er in Hank 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hank

Padel Hapert

In totaal zijn er in Hapert 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Hapert

Padel Heesch

In totaal zijn er in Heesch 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 1 padelbaan verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Heesch

Padel Helmond

In totaal zijn er in Helmond 14 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 14 outdoor padelbanen. Er worden nog 5 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Helmond

Padel Hilvarenbeek

In totaal zijn er in Hilvarenbeek 8 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hilvarenbeek

Padel Hoeven

In totaal zijn er in Hoeven 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hoeven

Padel Hoogerheide

In totaal zijn er in Hoogerheide 7 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 7 indoor padelbanen.

Meer over padel Hoogerheide

Padel Kaatsheuvel

In totaal zijn er in Kaatsheuvel 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Kaatsheuvel

Padel Leende

In totaal zijn er in Leende 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Leende

Padel Liempde

In totaal zijn er in Liempde 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Liempde

Padel Lieshout

In totaal zijn er in Lieshout 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Lieshout

Padel Loon op Zand

In totaal zijn er in Loon op Zand 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Loon op Zand

Padel Maarheeze

In totaal zijn er in Maarheeze 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Maarheeze

Padel Made

In totaal zijn er in Made 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Made

Padel Mill

In totaal zijn er in Mill 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen.

Meer over padel Mill

Padel Moergestel

Er worden 8 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Moergestel

Padel Nistelrode

In totaal zijn er in Nistelrode 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Nistelrode

Padel Nuenen

In totaal zijn er in Nuenen 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Nuenen

Padel Oisterwijk

In totaal zijn er in Oisterwijk 20 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 14 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oisterwijk

Padel Oosterhout

In totaal zijn er in Oosterhout 10 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 10 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oosterhout

Padel Oss

In totaal zijn er in Oss 8 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 8 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oss

Padel Oudenbosch

In totaal zijn er in Oudenbosch 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oudenbosch

Padel Overloon

In totaal zijn er in Overloon 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Overloon

Padel Prinsenbeek

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Prinsenbeek

Padel Raamsdonksveer

In totaal zijn er in Raamsdonksveer 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Raamsdonksveer

Padel Ravenstein

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Ravenstein

Padel Reusel

In totaal zijn er in Reusel 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Reusel

Padel Rijen

In totaal zijn er in Rijen 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Rijen

Padel Roosendaal

In totaal zijn er in Roosendaal 6 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen. Er worden nog 7 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Roosendaal

Padel Rosmalen

In totaal zijn er in Rosmalen 15 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 15 outdoor padelbanen. Er worden nog 1 padelbaan verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Rosmalen

Padel Rucphen

In totaal zijn er in Rucphen 4 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Rucphen

Padel Schaijk

In totaal zijn er in Schaijk 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Schaijk

Padel Schijndel

In totaal zijn er in Schijndel 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Schijndel

Padel Sint-Oedenrode

In totaal zijn er in Sint-Oedenrode 6 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Sint-Oedenrode

Padel Sleeuwijk

In totaal zijn er in Sleeuwijk 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Sleeuwijk

Padel Someren

In totaal zijn er in Someren 8 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Someren

Padel Son

In totaal zijn er in Son 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen.

Meer over padel Son

Padel Sprang-Capelle

In totaal zijn er in Sprang-Capelle 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Sprang-Capelle

Padel Steenbergen

In totaal zijn er in Steenbergen 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Steenbergen

Padel Steensel

In totaal zijn er in Steensel 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Steensel

Padel Teteringen

In totaal zijn er in Teteringen 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 8 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Teteringen

Padel Tilburg

In totaal zijn er in Tilburg 21 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 10 indoor padelbanen en 11 outdoor padelbanen. Er worden nog 14 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Tilburg

Padel Uden

In totaal zijn er in Uden 6 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Uden

Padel Udenhout

In totaal zijn er in Udenhout 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Udenhout

Padel Ulvenhout

In totaal zijn er in Ulvenhout 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Ulvenhout

Padel Valkenswaard

In totaal zijn er in Valkenswaard 14 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen en 9 outdoor padelbanen.

Meer over padel Valkenswaard

Padel Veghel

In totaal zijn er in Veghel 17 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen en 14 outdoor padelbanen.

Meer over padel Veghel

Padel Veldhoven

In totaal zijn er in Veldhoven 17 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 11 outdoor padelbanen. Er worden nog 7 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Veldhoven

Padel Vlijmen

In totaal zijn er in Vlijmen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Vlijmen

Padel Vorstenbosch

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Vorstenbosch

Padel Vught

In totaal zijn er in Vught 7 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 7 outdoor padelbanen. Er worden nog 4 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Vught

Padel Waalre

In totaal zijn er in Waalre 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Waalre

Padel Waalwijk

In totaal zijn er in Waalwijk 13 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 9 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Waalwijk

Padel Werkendam

In totaal zijn er in Werkendam 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Werkendam

Padel Westerhoven

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Westerhoven

Padel Zeeland

In totaal zijn er in Zeeland 4 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zeeland

Padel Zevenbergen

In totaal zijn er in Zevenbergen 12 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 10 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zevenbergen

Padel Zundert

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Zundert

Padel in Utrecht

In totaal zijn er in Utrecht 189 padelbanen bij 41 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 67 indoor padelbanen, 120 outdoor padelbanen en 2 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 28 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 4 padel- of tennisclubs.


Padel Abcoude

In totaal zijn er in Abcoude 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Abcoude

Padel Amerongen

In totaal zijn er in Amerongen 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Amerongen

Padel Amersfoort

In totaal zijn er in Amersfoort 16 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen en 13 outdoor padelbanen.

Meer over padel Amersfoort

Padel Austerlitz

In totaal zijn er in Austerlitz 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Austerlitz

Padel Baarn

In totaal zijn er in Baarn 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er , 2 outdoor padelbanen en 2 overdekte outdoor padelbanen.

Meer over padel Baarn

Padel Bilthoven

In totaal zijn er in Bilthoven 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen.

Meer over padel Bilthoven

Padel Bunschoten-Spakenburg

In totaal zijn er in Bunschoten-Spakenburg 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Bunschoten-Spakenburg

Padel Doorn

In totaal zijn er in Doorn 7 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 7 indoor padelbanen.

Meer over padel Doorn

Padel Driebergen-Rijsenburg

In totaal zijn er in Driebergen-Rijsenburg 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Driebergen-Rijsenburg

Padel Eemnes

Er worden 4 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Eemnes

Padel Houten

In totaal zijn er in Houten 16 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 10 outdoor padelbanen. Er worden nog 8 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Houten

Padel IJsselstein

In totaal zijn er in IJsselstein 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen.

Meer over padel IJsselstein

Padel Leersum

In totaal zijn er in Leersum 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Leersum

Padel Leusden

In totaal zijn er in Leusden 11 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen en 8 outdoor padelbanen.

Meer over padel Leusden

Padel Loenen aan de Vecht

Er worden 4 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Loenen aan de Vecht

Padel Lopik

Er worden 4 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Lopik

Padel Maarn

In totaal zijn er in Maarn 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Maarn

Padel Maartensdijk

In totaal zijn er in Maartensdijk 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Maartensdijk

Padel Mijdrecht

In totaal zijn er in Mijdrecht 7 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Mijdrecht

Padel Nieuwegein

In totaal zijn er in Nieuwegein 7 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen en 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Nieuwegein

Padel Oudewater

In totaal zijn er in Oudewater 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oudewater

Padel Soest

In totaal zijn er in Soest 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Soest

Padel Utrecht

In totaal zijn er in Utrecht 35 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 28 indoor padelbanen en 7 outdoor padelbanen.

Meer over padel Utrecht

Padel Veenendaal

In totaal zijn er in Veenendaal 11 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 11 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Veenendaal

Padel Vianen

In totaal zijn er in Vianen 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Vianen

Padel Vinkeveen

In totaal zijn er in Vinkeveen 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Vinkeveen

Padel Vleuten

In totaal zijn er in Vleuten 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Vleuten

Padel Wijk bij Duurstede

In totaal zijn er in Wijk bij Duurstede 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Wijk bij Duurstede

Padel Woerden

In totaal zijn er in Woerden 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Woerden

Padel Woudenberg

In totaal zijn er in Woudenberg 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Woudenberg

Padel Zeist

In totaal zijn er in Zeist 16 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen en 11 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zeist

Padel in Drenthe

In totaal zijn er in Drenthe 70 padelbanen bij 22 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 31 indoor padelbanen en 39 outdoor padelbanen. Er worden nog 28 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 7 padel- of tennisclubs.


Padel Assen

In totaal zijn er in Assen 6 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 8 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Assen

Padel Beilen

In totaal zijn er in Beilen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Beilen

Padel Borger

In totaal zijn er in Borger 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Borger

Padel Coevorden

In totaal zijn er in Coevorden 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Coevorden

Padel Dalen

In totaal zijn er in Dalen 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Dalen

Padel de Wijk

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel de Wijk

Padel Emmen

In totaal zijn er in Emmen 9 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 7 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 10 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 2 padel- of tennisclubs.

Meer over padel Emmen

Padel Hollandscheveld

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Hollandscheveld

Padel Hoogeveen

In totaal zijn er in Hoogeveen 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Hoogeveen

Padel Klazienaveen

In totaal zijn er in Klazienaveen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Klazienaveen

Padel Meppel

In totaal zijn er in Meppel 16 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 12 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Meppel

Padel Nijeveen

In totaal zijn er in Nijeveen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Nijeveen

Padel Norg

In totaal zijn er in Norg 3 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Norg

Padel Odoorn

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Odoorn

Padel Oosterhesselen

In totaal zijn er in Oosterhesselen 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen.

Meer over padel Oosterhesselen

Padel Paterswolde

In totaal zijn er in Paterswolde 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Paterswolde

Padel Roden

In totaal zijn er in Roden 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Roden

Padel Ruinen

In totaal zijn er in Ruinen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Ruinen

Padel Westerbork

In totaal zijn er in Westerbork 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Westerbork

Padel Zuidwolde

In totaal zijn er in Zuidwolde 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zuidwolde

Padel in Groningen

In totaal zijn er in Groningen 72 padelbanen bij 14 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 53 indoor padelbanen en 19 outdoor padelbanen. Er worden nog 10 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 4 padel- of tennisclubs.


Padel Groningen

In totaal zijn er in Groningen 43 padelbanen bij 8 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 30 indoor padelbanen en 13 outdoor padelbanen.

Meer over padel Groningen

Padel Hoogezand

In totaal zijn er in Hoogezand 10 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 10 indoor padelbanen. Er worden nog 4 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 2 padel- of tennisclubs.

Meer over padel Hoogezand

Padel Leek

In totaal zijn er in Leek 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen.

Meer over padel Leek

Padel Stadskanaal

In totaal zijn er in Stadskanaal 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen.

Meer over padel Stadskanaal

Padel Veendam

In totaal zijn er in Veendam 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Veendam

Padel Wagenborgen

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Wagenborgen

Padel Winschoten

In totaal zijn er in Winschoten 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Winschoten

Padel Winsum

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Winsum

Padel Zuidbroek

In totaal zijn er in Zuidbroek 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen.

Meer over padel Zuidbroek

Padel in Gelderland

In totaal zijn er in Gelderland 238 padelbanen bij 73 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 75 indoor padelbanen, 158 outdoor padelbanen en 5 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 55 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 16 padel- of tennisclubs.


Padel Afferden

Er worden 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Afferden

Padel Ammerzoden

In totaal zijn er in Ammerzoden 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Ammerzoden

Padel Apeldoorn

In totaal zijn er in Apeldoorn 31 padelbanen bij 6 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 16 indoor padelbanen en 15 outdoor padelbanen.

Meer over padel Apeldoorn

Padel Arnhem

In totaal zijn er in Arnhem 12 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 1 indoor padelbaan en 11 outdoor padelbanen. Er worden nog 12 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 3 padel- of tennisclubs.

Meer over padel Arnhem

Padel Asperen

In totaal zijn er in Asperen 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen.

Meer over padel Asperen

Padel Barneveld

In totaal zijn er in Barneveld 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Barneveld

Padel Beek-Ubbergen

In totaal zijn er in Beek-Ubbergen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Beek-Ubbergen

Padel Bemmel

In totaal zijn er in Bemmel 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen.

Meer over padel Bemmel

Padel Beneden-Leeuwen

In totaal zijn er in Beneden-Leeuwen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Beneden-Leeuwen

Padel Bennekom

In totaal zijn er in Bennekom 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 indoor padelbaan en 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Bennekom

Padel Beuningen

In totaal zijn er in Beuningen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Beuningen

Padel Beusichem

In totaal zijn er in Beusichem 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er , 2 outdoor padelbanen en 2 overdekte outdoor padelbanen.

Meer over padel Beusichem

Padel Brakel

In totaal zijn er in Brakel 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Brakel

Padel Culemborg

In totaal zijn er in Culemborg 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Culemborg

Padel Didam

In totaal zijn er in Didam 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Didam

Padel Dieren

In totaal zijn er in Dieren 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen. Er worden nog 1 padelbaan verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Dieren

Padel Dinxperlo

In totaal zijn er in Dinxperlo 5 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Dinxperlo

Padel Doesburg

In totaal zijn er in Doesburg 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Doesburg

Padel Doetinchem

In totaal zijn er in Doetinchem 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Doetinchem

Padel Doorwerth

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Doorwerth

Padel Druten

In totaal zijn er in Druten 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen.

Meer over padel Druten

Padel Duiven

In totaal zijn er in Duiven 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Duiven

Padel Ede

In totaal zijn er in Ede 6 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Ede

Padel Eibergen

In totaal zijn er in Eibergen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Eibergen

Padel Ellecom

In totaal is er in Ellecom 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Ellecom

Padel Elst

In totaal zijn er in Elst 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Elst

Padel Epe

Er worden 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Epe

Padel Ermelo

In totaal is er in Ermelo 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Ermelo

Padel Groenlo

In totaal zijn er in Groenlo 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Groenlo

Padel Groesbeek

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Groesbeek

Padel Harderwijk

In totaal zijn er in Harderwijk 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Harderwijk

Padel Hattem

In totaal zijn er in Hattem 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hattem

Padel Hedel

In totaal zijn er in Hedel 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hedel

Padel Hengelo

In totaal zijn er in Hengelo 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hengelo

Padel Hierden

In totaal is er in Hierden 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Hierden

Padel Hoevelaken

Er worden 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Hoevelaken

Padel Huissen

In totaal zijn er in Huissen 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Huissen

Padel Kerkdriel

In totaal zijn er in Kerkdriel 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Kerkdriel

Padel Lienden

Er worden 5 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Lienden

Padel Lochem

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Lochem

Padel Neede

In totaal zijn er in Neede 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Neede

Padel Nijkerk

In totaal zijn er in Nijkerk 10 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen en 7 outdoor padelbanen.

Meer over padel Nijkerk

Padel Nijmegen

In totaal zijn er in Nijmegen 18 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen, 9 outdoor padelbanen en 3 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 9 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 2 padel- of tennisclubs.

Meer over padel Nijmegen

Padel Nunspeet

In totaal zijn er in Nunspeet 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen.

Meer over padel Nunspeet

Padel Oosterbeek

In totaal zijn er in Oosterbeek 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oosterbeek

Padel Overasselt

In totaal zijn er in Overasselt 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Overasselt

Padel Putten

In totaal zijn er in Putten 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Putten

Padel Renkum

In totaal zijn er in Renkum 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Renkum

Padel Rumpt

In totaal zijn er in Rumpt 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Rumpt

Padel Silvolde

In totaal zijn er in Silvolde 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Silvolde

Padel Tiel

In totaal zijn er in Tiel 9 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Tiel

Padel Velp

In totaal zijn er in Velp 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen en 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Velp

Padel Voorthuizen

In totaal zijn er in Voorthuizen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Voorthuizen

Padel Vuren

In totaal zijn er in Vuren 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Vuren

Padel Warnsveld

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Warnsveld

Padel Westervoort

In totaal zijn er in Westervoort 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen.

Meer over padel Westervoort

Padel Wezep

In totaal zijn er in Wezep 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Wezep

Padel Wijchen

In totaal zijn er in Wijchen 7 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 7 outdoor padelbanen.

Meer over padel Wijchen

Padel Winterswijk

In totaal zijn er in Winterswijk 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Winterswijk

Padel Zaltbommel

In totaal zijn er in Zaltbommel 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zaltbommel

Padel Zetten

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Zetten

Padel Zevenaar

In totaal zijn er in Zevenaar 13 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 9 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 4 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Zevenaar

Padel Zieuwent

In totaal is er in Zieuwent 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 indoor padelbaan.

Meer over padel Zieuwent

Padel Zutphen

In totaal zijn er in Zutphen 11 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 11 indoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Zutphen

Padel in Friesland

In totaal zijn er in Friesland 64 padelbanen bij 24 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 19 indoor padelbanen, 40 outdoor padelbanen en 5 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 16 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 3 padel- of tennisclubs.


Padel Appelscha

In totaal zijn er in Appelscha 5 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Appelscha

Padel Buitenpost

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Buitenpost

Padel Buren

In totaal zijn er in Buren 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Buren

Padel Burgum

In totaal zijn er in Burgum 6 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Burgum

Padel Dokkum

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Dokkum

Padel Drachten

In totaal zijn er in Drachten 4 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Drachten

Padel Feanwâlden

In totaal is er in Feanwâlden 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Feanwâlden

Padel Franeker

In totaal zijn er in Franeker 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Franeker

Padel Grou

In totaal zijn er in Grou 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen.

Meer over padel Grou

Padel Harlingen

In totaal zijn er in Harlingen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Harlingen

Padel Heerenveen

In totaal zijn er in Heerenveen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Heerenveen

Padel Joure

In totaal zijn er in Joure 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Joure

Padel Kollum

In totaal zijn er in Kollum 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Kollum

Padel Leeuwarden

In totaal zijn er in Leeuwarden 14 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 7 indoor padelbanen, 2 outdoor padelbanen en 5 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 10 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Leeuwarden

Padel Noordwolde

In totaal zijn er in Noordwolde 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Noordwolde

Padel Oosterwolde

In totaal zijn er in Oosterwolde 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oosterwolde

Padel Oranjewoud

In totaal zijn er in Oranjewoud 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen.

Meer over padel Oranjewoud

Padel Oudega

In totaal zijn er in Oudega 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oudega

Padel Sint Annaparochie

In totaal zijn er in Sint Annaparochie 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Sint Annaparochie

Padel Sneek

In totaal zijn er in Sneek 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Sneek

Padel Stiens

In totaal zijn er in Stiens 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Stiens

Padel Surhuisterveen

In totaal zijn er in Surhuisterveen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Surhuisterveen

Padel in Limburg

In totaal zijn er in Limburg 143 padelbanen bij 43 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 64 indoor padelbanen en 79 outdoor padelbanen. Er worden nog 45 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 7 padel- of tennisclubs.


Padel Baarlo

In totaal zijn er in Baarlo 5 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Baarlo

Padel Beek

In totaal zijn er in Beek 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Beek

Padel Bunde

In totaal zijn er in Bunde 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Bunde

Padel Echt

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Echt

Padel Eijsden

In totaal zijn er in Eijsden 7 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 7 indoor padelbanen.

Meer over padel Eijsden

Padel Geleen

In totaal zijn er in Geleen 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen.

Meer over padel Geleen

Padel Gennep

In totaal zijn er in Gennep 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Gennep

Padel Heel

In totaal zijn er in Heel 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Heel

Padel Heerlen

In totaal zijn er in Heerlen 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen.

Meer over padel Heerlen

Padel Horst

In totaal zijn er in Horst 4 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Horst

Padel Hulsberg

In totaal zijn er in Hulsberg 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Hulsberg

Padel Kerkrade

In totaal zijn er in Kerkrade 15 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 11 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Kerkrade

Padel Landgraaf

In totaal zijn er in Landgraaf 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 4 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Landgraaf

Padel Limbricht

In totaal zijn er in Limbricht 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Limbricht

Padel Maastricht

In totaal zijn er in Maastricht 22 padelbanen bij 5 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 9 indoor padelbanen en 13 outdoor padelbanen. Er worden nog 13 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Maastricht

Padel Meerssen

In totaal zijn er in Meerssen 6 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Meerssen

Padel Meijel

In totaal zijn er in Meijel 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Meijel

Padel Molenhoek

In totaal zijn er in Molenhoek 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen.

Meer over padel Molenhoek

Padel Reuver

In totaal zijn er in Reuver 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Reuver

Padel Roermond

In totaal zijn er in Roermond 9 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 7 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 5 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Roermond

Padel Simpelveld

In totaal zijn er in Simpelveld 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Simpelveld

Padel Sittard

Er worden 4 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Sittard

Padel Spaubeek

In totaal zijn er in Spaubeek 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Spaubeek

Padel Stramproy

In totaal zijn er in Stramproy 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Stramproy

Padel Susteren

In totaal zijn er in Susteren 3 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Susteren

Padel Valkenburg

In totaal zijn er in Valkenburg 4 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Valkenburg

Padel Velden

In totaal zijn er in Velden 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Velden

Padel Venlo

In totaal zijn er in Venlo 8 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 8 outdoor padelbanen.

Meer over padel Venlo

Padel Venray

In totaal zijn er in Venray 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen.

Meer over padel Venray

Padel Weert

In totaal zijn er in Weert 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Weert

Padel Well

In totaal is er in Well 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Well

Padel Wellerlooi

In totaal is er in Wellerlooi 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Wellerlooi

Padel Wessem

Er worden 8 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Wessem

Padel in Overijssel

In totaal zijn er in Overijssel 135 padelbanen bij 35 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 57 indoor padelbanen en 78 outdoor padelbanen. Er worden nog 61 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 7 padel- of tennisclubs.


Padel Almelo

In totaal zijn er in Almelo 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Almelo

Padel Balkbrug

In totaal zijn er in Balkbrug 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Balkbrug

Padel Dalfsen

In totaal zijn er in Dalfsen 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Dalfsen

Padel De Lutte

In totaal zijn er in De Lutte 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen.

Meer over padel De Lutte

Padel Delden

In totaal zijn er in Delden 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen. Er worden nog 1 padelbaan verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Delden

Padel Deventer

In totaal zijn er in Deventer 8 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 8 outdoor padelbanen. Er worden nog 19 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Deventer

Padel Enschede

In totaal zijn er in Enschede 25 padelbanen bij 6 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 11 indoor padelbanen en 14 outdoor padelbanen. Er worden nog 10 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 3 padel- of tennisclubs.

Meer over padel Enschede

Padel Enter

In totaal zijn er in Enter 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen.

Meer over padel Enter

Padel Haaksbergen

In totaal zijn er in Haaksbergen 5 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Haaksbergen

Padel Hardenberg

In totaal zijn er in Hardenberg 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hardenberg

Padel Hengelo

In totaal zijn er in Hengelo 10 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 10 indoor padelbanen. Er worden nog 6 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Hengelo

Padel Kampen

In totaal zijn er in Kampen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Kampen

Padel Losser

In totaal zijn er in Losser 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen.

Meer over padel Losser

Padel Luttenberg

In totaal zijn er in Luttenberg 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Luttenberg

Padel Nederland

In totaal zijn er in Nederland 14 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 indoor padelbaan en 13 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Nederland

Padel Oldenzaal

In totaal zijn er in Oldenzaal 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oldenzaal

Padel Paasloo

In totaal is er in Paasloo 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Paasloo

Padel Raalte

In totaal zijn er in Raalte 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen.

Meer over padel Raalte

Padel Rijssen

In totaal zijn er in Rijssen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Rijssen

Padel Tubbergen

In totaal zijn er in Tubbergen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen.

Meer over padel Tubbergen

Padel Tuk

In totaal zijn er in Tuk 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Tuk

Padel Wierden

In totaal zijn er in Wierden 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen.

Meer over padel Wierden

Padel Zwolle

In totaal zijn er in Zwolle 25 padelbanen bij 5 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 11 indoor padelbanen en 14 outdoor padelbanen. Er worden nog 18 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 2 padel- of tennisclubs.

Meer over padel Zwolle

Padel in Flevoland

In totaal zijn er in Flevoland 55 padelbanen bij 10 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 24 indoor padelbanen, 23 outdoor padelbanen en 8 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 18 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 4 padel- of tennisclubs.


Padel Almere

In totaal zijn er in Almere 11 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 11 outdoor padelbanen. Er worden nog 13 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 3 padel- of tennisclubs.

Meer over padel Almere

Padel Biddinghuizen

In totaal zijn er in Biddinghuizen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Biddinghuizen

Padel Dronten

In totaal zijn er in Dronten 20 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 17 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Dronten

Padel Lelystad

In totaal zijn er in Lelystad 17 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen, 6 outdoor padelbanen en 8 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Lelystad

Padel Zeewolde

In totaal zijn er in Zeewolde 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Zeewolde

Padel in Zeeland

In totaal zijn er in Zeeland 37 padelbanen bij 15 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 12 indoor padelbanen en 25 outdoor padelbanen. Er worden nog 6 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 2 padel- of tennisclubs.


Padel Axel

In totaal zijn er in Axel 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Axel

Padel Breskens

In totaal zijn er in Breskens 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Breskens

Padel Burgh-Haamstede

In totaal zijn er in Burgh-Haamstede 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen.

Meer over padel Burgh-Haamstede

Padel Cadzand

In totaal is er in Cadzand 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 indoor padelbaan.

Meer over padel Cadzand

Padel Clinge

In totaal zijn er in Clinge 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Clinge

Padel Goes

In totaal zijn er in Goes 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Goes

Padel Kapelle

In totaal zijn er in Kapelle 8 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Kapelle

Padel Kloetinge

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Kloetinge

Padel Middelburg

In totaal zijn er in Middelburg 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Middelburg

Padel Oost-Souburg

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Oost-Souburg

Padel Oostkapelle

In totaal zijn er in Oostkapelle 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oostkapelle

Padel Sas van Gent

In totaal zijn er in Sas van Gent 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Sas van Gent

Padel Scharendijke

In totaal is er in Scharendijke 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Scharendijke

Padel Sint Jansteen

In totaal zijn er in Sint Jansteen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Sint Jansteen

Padel Terneuzen

In totaal zijn er in Terneuzen 6 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Terneuzen