Padel in Nederland

Padel is dé snelstgroeiende sport van Nederland en er worden binnen de aanstaande jaren nog veel meer banen bijgebouwd.
In deze lijst kun je padel locaties bij jou in de buurt vinden om padel te spelen, deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt. Mocht je in de tussentijd een padelbaan of locatie aan deze lijst willen hebben toegevoegd, stuur dan even een mailtje naar info@padelinsider.nl.

Amsterdam Padel

In totaal telt Amsterdam en omgeving 38 padel banen. Hiervan zijn er maarliefst 21 padel banen overdekt – en binnenkort komen daar nog 6 nieuwe indoor padelbanen bij met de nieuwe locatie van De Padellers in Amsterdam West.

Padel Utrecht

Als je de omgeving van Utrecht meerekent kom je in totaal uit op 28 padelbanen in de regio. Hiervan zijn er 14 padelbanen overdekt.

Padel Rotterdam

Er zijn in Rotterdam 9 padelbanen beschikbaar, 4 hiervan zijn indoor padel banen. Het bijzondere aan Rotterdam is dat er twee publieke padelbanen zijn die 24 uur per dag open zijn!

Padel Amersfoort

Amersfoort heeft twee clubs waar je padel kunt spelen met in totaal 5 padel banen, en in de loop van 2022 wordt dit uitgebreid naar 7 padelbanen. Van deze banen zijn er geen indoor padel banen.

Padel Sloterdijk Amsterdam

De enige padel baan bij Amsterdam Sloterdijk is de Peakz Padel locatie.
Zij hebben 5 padelbanen waarvan 4 padel banen overdekt zijn.

Padel Apeldoorn

Apeldoorn 4 clubs waar je padel kunt spelen met in totaal 18 padel banen. 12  hiervan zijn indoor. Naar verwachting komen er binnenkort 9 padel banen bij.

Padel Eindhoven

In Eindhoven heb je twee tennis en padelclubs met een totaal van 4 padelbanen. In maart 2022 zullen er 4 extra padel courts bijkomen.

Padel Houten

In Houten heb je 12 padelbanen, hiervan zijn er 6 indoor padel banen.

Padel Arnhem

In Arnhem is er tot dusver nog maar 1 club die padel aanbiedt. Dit is TV Schuytgraaf en zij hebben 2 buiten padel banen beschikbaar voor leden en niet-leden.

Padel Schiedam

In Schiedam zijn er 6 indoor padelbanen beschikbaar. Dit is bij de enige padelclub in Schiedam tot nu toe; Schiedam Racket Sports.

Padel Maastricht

In totaal zijn er 4 padel banen in Maastricht. Al deze banen zijn in de buitenlucht en compleet verlicht, dus ook in de winter gewoon door padellen!

Padel Delft

Delft heeft 7 padelbanen welke allemaal bij Padel City te boeken zijn. Het voordeel van deze padelbanen is dat deze allemaal indoor zijn.

Padel Almere

In totaal heeft Almere 3 clubs waar je padel kunt spelen met in totaal 8 outdoor padel banen beschikbaar.

Padel Enschede

In totaal heeft Enschede 19 padelbanen tot zijn beschikking bij 4 verschillende padel tennis clubs. In Enschede heb je één van de grootste indoor padel locaties van Nederland met maarliefst 10 indoor padel banen!

Padel Breda

In Breda en de omliggende dorpen Teteringen, Ulvenhout en Oosterhout zijn in totaal 14 padel banen. Hiervan zijn er 6 padel banen in Breda zelf. Geen van deze padel banen is overdekt.

Padel Alkmaar

Alkmaar heeft in totaal 8 padelbanen ter beschikking bij 3 verschillende tennis clubs. Geen van deze padelbanen is overdekt, maar wel heel het jaar door bespeelbaar.

Padel Etten-Leur

Etten Leur heeft in totaal 3 verschillende locaties die padel aanbieden met in totaal 8 padel banen beschikbaar. Van deze 8 padel banen zijn 4 banen overdekt.