Padel Arnhem

padel arnhem padelbaan huren aanleggen

Op zoek naar padelbaan huren in Arnhem? In Arnhem is er tot dusver nog maar 1 club die padel aanbiedt. Dit is TV Schuytgraaf en zij hebben 2 buiten padel banen beschikbaar voor leden en niet-leden.

Bijzonder aan padel Arnhem is dat hier wel twee ‘support’ organisaties zitten. Padel Factory bouwt padelbanen van hoge kwaliteit die officieel erkent worden door World Padel Tour en KNLTB Padel. Daarnaast heb je ook PadelFun44, zij bieden padel clinics en padel training aan in een aantal padelcentra.

Mocht jij een nieuwe padelbaan aan het bouwen zijn in Arnhem, of een weten waar een nieuwe padelbaan in Arnhem gebouwd wordt. Tip ons dan even via info@padelinsider.nl.

TV Schuytgraaf

TV Schuytgraaf heeft 2 padel banen. Beide banen zijn buiten gelegen op het terrein. In samenwerking met Padel Brabant verzorgen zij padel lessen aan beginners en ervaren spelers.

Openingstijden
Maandag t/m Zondag van 08:30 t/m 22:30

Contact
info@tvschuytgraaf.nl

Adres Tv Schuytgraaf Padel Arnhem
Marasingel 249
6846 DX Arnhem

padel utrecht kampong baan zomer

Waar kun je het beste een padel racket kopen?

Als je een padel racket wilt kopen in Arnhem is het verstandig om eerst ons artikel padel racket kopen te lezen.

Padel is een groeiende sport waarbij er in de komende jaren nog veel padelbanen bij komen.

Op zoek naar padelbanen in een andere stad? Bekijk dan alle padelbanen per locatie hier: Padelbanen Nederland.

Padel les of padel clinic in Arnhem

Als je jouw padel spel wil verbeteren, is het verstandig om te denken om padel les te nemen. Padel is namelijk een minder technische sport dan tennis, maar padelles geeft jou meer technische ‘handvatten’ om aan vast te houden tijdens je spel.

Bij TV Schuytgraaf kun je padelles nemen als beginner of gevorderde. Zij werken samen met Padel Brabant. Padel Brabant heeft ervaren padel trainers in dienst die padelles en padel clinics op locatie voorzien.