Padel Maastricht

padel baan maastricht

Op zoek naar een padelbaan huren in Maastricht? In Maastricht heb je twee locaties waar je padel kunt spelen. Dit kan bij Kimbria Racket Club en bij Ready Maastricht. In totaal zijn er 4 padel banen in Maastricht. Al deze banen zijn in de buitenlucht en compleet verlicht, dus ook in de winter gewoon door padellen!

Mocht jij een nieuwe padelbaan aan het bouwen zijn in Maastricht, of een weten waar een nieuwe padelbaan in Maastricht gebouwd wordt. Tip ons dan even via info@padelinsider.nl.

Kimbria Racket Club

Sinds 2019 zijn er 2 padel banen beschikbaar bij Kimbria Racket Club in Maastricht. Beiden banen zijn in de buitenlucht.

Openingstijden
De hele week van 09:00 t/m 23:00

Contact
043-32 14 778
info@kimbriaracketclub.nl

Adres Kimbria Racket Club
Mergelweg 120
6212 XK Maastricht

MSTV Tennis Maastricht Studenten Tennis Vereniging

Bij MSTV Stennis zijn er 2 padelbanen beschikbaar. Zij hebben jaarlijks de Ready Maastricht banen ter beschikking. Beide padelbanen zijn verlicht. Ook kun je gebruikmaken van de twee oefenmuren om jouw spel te verbeteren.

Contact
secretaris@mstvstennis.nl

Adres Kimbria Racket Club
Severenstraat 215
6225 AR Maastricht

Padel les of padel clinic in Maastricht

Als je jouw padel spel wil verbeteren, is het verstandig om te denken om padel les te nemen. Padel is namelijk een minder technische sport dan tennis, maar padelles geeft jou meer technische ‘handvatten’ om aan vast te houden tijdens je spel.

In Maastricht kun je het beste een padel clinic of padeltraining boeken bij Kimbria Racket Club. Ook kun je hier een proefles aanvragen.

Waar kun je het beste een padel racket kopen?

Als je een padel racket wilt kopen in Maastricht is het verstandig om eerst ons artikel padel racket kopen te lezen.

Padel is een groeiende sport waarbij er in de komende jaren nog veel padelbanen bij komen.

Op zoek naar padelbanen in een andere stad? Bekijk dan alle padelbanen per locatie hier: Padelbanen Nederland.