Padel in Utrecht

Wil je een padelbaan huren in Utrecht?

Padel in Utrecht spelen kan bij 4 padellocaties.
In totaal heeft Utrecht 35 padelbanen tot zijn beschikking.
Waarvan 28 indoor padelbanen en 7 outdoor padelbanen.
Ook heeft Utrecht 4 enkel padelbanen.

Bekijk ook eens de padelbanen in Houten, Nieuwegein of Bilthoven.

Mocht jij een nieuwe padelbaan aan het bouwen zijn in Utrecht, of een weten waar een nieuwe padelbaan gebouwd wordt. Tip ons dan even via info@padelinsider.nl. We houden de artikelen graag up-to-date!

HAL22

HAL22 heeft in totaal 10 padelbanen beschikbaar, alle padelbanen zijn indoor. Waarvan 1 enkel padelbaan.

Adres
Zonnebaan 22
3542EE
Utrecht
Contact
Bekijk padellocatie

Peakz Padel Utrecht - Vechtsebanen

Peakz Padel Utrecht - Vechtsebanen heeft in totaal 14 padelbanen beschikbaar, alle padelbanen zijn indoor. Waarvan 2 enkel padelbanen.

Adres
Mississippidreef 161
3565 CE
Utrecht
Bekijk padellocatie

Peakz Padel Utrecht - Zeehaenkade

Peakz Padel Utrecht - Zeehaenkade heeft in totaal 9 padelbanen beschikbaar, waarvan 4 indoor en 5 outdoor padelbanen. Waarvan 1 enkel padelbaan.

Adres
Eendrachtlaan 80
3526LB
Utrecht
Bekijk padellocatie

ULTC Iduna

ULTC Iduna heeft in totaal 2 padelbanen beschikbaar, alle padelbanen zijn outdoor.

Adres
Ariƫnslaan 18
3573 PT
Utrecht
Bekijk padellocatie

Indoor padel Utrecht

Indoor padellen is heerlijk! Je hoeft geen rekening te houden met regen en wind en kunt dus kun je spelen wanneer je wil. Als je indoor of binnen padel wilt spelen in Utrecht, kan dat op zo'n 3 locaties bij 22 padelbanen. De grootste indoor padellocatie is bij de Peakz Padel Vechtsebanen locatie. 

Padel Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug ligt op een aantal kilometer van het centrum van Utrecht en bestaat uit 6 dorpen. De heuvelrug is een natuurlijke 'stuwwal' en is omringt door veel bos, en er zijn een aantal heidegebieden en enkele stuifzanden. Je kunt padel spelen op de Utrechtste Heuvelrug bij Larsheim Tennis&Padel, Health Center Hoenderdaal, LTC Maarn, Doornse Tennisvereniging Ludenti, Amerongse Tennis Vereniging (ATV) en DALTO.

Padel Utrecht Overvecht

Overvecht is een wijk in het noorden van Utrecht en karakteriseert zich door het vele groen en ligt dichtbij de Bilt. Padel bij de overvechtse banen in Utrecht kan bij Peakz Padel Overvechtse banen. Zij hebben binnenkort 8 indoor padel banen.

Waar kun je het beste een padel racket kopen?

Als je een padel racket wilt kopen in Utrecht is het verstandig om eerst ons artikel padel racket kopen te lezen. Er zijn genoeg padel winkels in Utrecht waar je om persoonlijk advies kunt vragen en advies op maat kunt krijgen.

Op zoek naar padelbanen in een andere stad? Bekijk dan alle padelbanen per locatie hier: Padelbanen Nederland.