Padel in Utrecht

Bekijk de lijst met de padelbanen in Utrecht. Óók is padel in Utrecht dé snelstgroeiende sport.

In totaal zijn er in Utrecht 189 padelbanen bij 41 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 67 indoor padelbanen, 120 outdoor padelbanen en 2 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 28 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 4 padel- of tennisclubs.

In deze lijst kun je padel locaties bij jou in de buurt vinden om padel te spelen, deze lijst wordt elk uur bijgewerkt. Mocht je in de tussentijd een padelbaan of locatie aan deze lijst willen hebben toegevoegd, stuur dan even een mailtje naar info@padelinsider.nl.

Meer filters

Padel Abcoude

In totaal zijn er in Abcoude 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Abcoude

Padel Amerongen

In totaal zijn er in Amerongen 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Amerongen

Padel Amersfoort

In totaal zijn er in Amersfoort 16 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen en 13 outdoor padelbanen.

Meer over padel Amersfoort

Padel Austerlitz

In totaal zijn er in Austerlitz 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Austerlitz

Padel Baarn

In totaal zijn er in Baarn 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er , 2 outdoor padelbanen en 2 overdekte outdoor padelbanen.

Meer over padel Baarn

Padel Bilthoven

In totaal zijn er in Bilthoven 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen.

Meer over padel Bilthoven

Padel Bunschoten-Spakenburg

In totaal zijn er in Bunschoten-Spakenburg 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Bunschoten-Spakenburg

Padel Doorn

In totaal zijn er in Doorn 7 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 7 indoor padelbanen.

Meer over padel Doorn

Padel Driebergen-Rijsenburg

In totaal zijn er in Driebergen-Rijsenburg 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Driebergen-Rijsenburg

Padel Eemnes

Er worden 4 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Eemnes

Padel Houten

In totaal zijn er in Houten 16 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 10 outdoor padelbanen. Er worden nog 8 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Houten

Padel IJsselstein

In totaal zijn er in IJsselstein 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen.

Meer over padel IJsselstein

Padel Leersum

In totaal zijn er in Leersum 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Leersum

Padel Leusden

In totaal zijn er in Leusden 11 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen en 8 outdoor padelbanen.

Meer over padel Leusden

Padel Loenen aan de Vecht

Er worden 4 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Loenen aan de Vecht

Padel Lopik

Er worden 4 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Lopik

Padel Maarn

In totaal zijn er in Maarn 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Maarn

Padel Maartensdijk

In totaal zijn er in Maartensdijk 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Maartensdijk

Padel Mijdrecht

In totaal zijn er in Mijdrecht 7 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Mijdrecht

Padel Nieuwegein

In totaal zijn er in Nieuwegein 7 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen en 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Nieuwegein

Padel Oudewater

In totaal zijn er in Oudewater 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oudewater

Padel Soest

In totaal zijn er in Soest 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Soest

Padel Utrecht

In totaal zijn er in Utrecht 35 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 28 indoor padelbanen en 7 outdoor padelbanen.

Meer over padel Utrecht

Padel Veenendaal

In totaal zijn er in Veenendaal 11 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 11 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Veenendaal

Padel Vianen

In totaal zijn er in Vianen 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Vianen

Padel Vinkeveen

In totaal zijn er in Vinkeveen 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Vinkeveen

Padel Vleuten

In totaal zijn er in Vleuten 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Vleuten

Padel Wijk bij Duurstede

In totaal zijn er in Wijk bij Duurstede 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Wijk bij Duurstede

Padel Woerden

In totaal zijn er in Woerden 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Woerden

Padel Woudenberg

In totaal zijn er in Woudenberg 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Woudenberg

Padel Zeist

In totaal zijn er in Zeist 16 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen en 11 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zeist