Babolat Padel Racket

Babolat is een Frans bedrijf, gevestigd in de stad Lyon, dat in 1875 werd opgericht door Pierre Babolat en dat zich in zijn beginjaren toelegde op de vervaardiging van snaren voor rackets. Later ging het met groot succes racket produceren. Vandaag de dag produceert Babolat complete uitrustingen voor tennis, badminton, padel en squash. Naast de productie van racketsportartikelen is Babolat een bedrijf dat technologie ontwikkelt op het gebied van zowel materialen als prestaties voor spelers. Babolat verkoopt onder meer rackets, snaren, grips, ballen, tassen en accessoires. Het Babolat Padel Racket wordt geschaard onder de top padel rackets op de markt.

Weet je nog niet welk padel racket geschikt is voor jou, lees dan eerst het artikel over padel racket kopen – dit is waar je op moet letten.

babolat padel racket merk

Babolat Viper Junior

€ 64,95  €57,95

babolat viper junior paddle racket padel

Dit Babolat padel racket heeft een gemiddelde balans, een profiel van 38 mm en weegt ongeveer 300 gram. De vlakken van het zijn gemaakt van glasvezel, terwijl het carbon frame zorgt voor ongelooflijke sterkte en duurzaamheid. De kern van Eva-rubber zorgt voor een betere flexibiliteit voor uitstekende slagen, maar ook voor het onder controle houden van trillingen en het geven van een betere controle. 

Review Babolat Viper Junior

JAAR:

2020

VORM:

DRUPPEL

SPEELNIVEAU:

BEGINNER

FRAME:

CARBON

FACE:

GLASVEZEL

CORE:

EVA RUBBER

BALANS:

MEDIUM

LEEFTIJD:

JUNIOR / KIND

Babolat Reveal

€ 79,95

babolat reveal padel racket paddle

Dit dames padel racket van Babolat valt op door zijn originele kleurenmix. Het frame van dit Babolat peddle racket is gemaakt van carbon.

Review Babolat Reveal

JAAR:

2020

VORM:

ROND

SPEELNIVEAU:

BEGINNER

GENDER:

MAN

FRAME:

CARBON

FACE:

GLASVEZEL

CORE:

ZACHT EVA RUBBER

BALANS:

LAAG

LEEFTIJD:

VOLWASSENEN

Babolat Technical Veron

€ 219,95  € 199,95

babolat technical paddle racket padel

De nieuwe Babolat Technical Veron heeft een blad ontwikkeld met materialen en technologieën die de beste prestaties en ongelooflijke kracht op de baan garanderen.

100% samengesteld uit carbon; het carbon frame en de vlakken van carbon Flex helpen om een grote flexibiliteit en weerstand te verkrijgen om krachtigere slagen te kunnen maken. De ‘Holes Pattern’ technologie en het stabiliteitssysteem in het hart verbeteren de prestaties op de baan.

Review Babolat Technical Veron

JAAR:

2021

VORM:

DIAMANT

SPEELNIVEAU:

PRO

FRAME:

CARBON

FACE:

CARBON

CORE:

EVA RUBBER

BALANS:

HOOG

LEEFTIJD:

VOLWASSENEN

Babolat Counter Vertuo

€149,95  € 134,95

Babolat Counter vertuo padelracket

Het nieuwe Babolat Counter Vertuo racket heeft een spectaculair ontwerp met een verfijnde stijl in zwart, geel en groen, die je de beste prestaties op de baan zal bieden.

Het racket is volledig resistent tegen schokken of stoten dankzij de materialen die zorgen voor stevigheid en duurzaamheid, met een zacht eva rubber dat u een goede bal output zal bieden.

Review Babolat Counter Vertuo

JAAR:

2021

VORM:

DIAMANT

SPEELNIVEAU:

PRO

FRAME:

CARBON

FACE:

GLASVEZEL

CORE:

ZWART EVA RUBBER

BALANS:

HOOG

LEEFTIJD:

VOLWASSENEN

Babolat Counter Viper

€279,95  € 249,95

babolat viper padel racket paddle

Dit Babolat Counter Viper padel racket is gemaakt voor stijl, comfort en gemak op de padelbaan. Ook is deze gemaakt voor spelers met veel ervaring die op zoek zijn naar een racket om op te vallen tijdens de belangrijke wedstrijden. Bovendien is er een systeem in verwerkt dat trillingen helpt verminderen, hierdoor wordt dit racket ook aanbevolen aan spelers die last hebben van de ellebogen.

Review Babolat Padel Racket Counter Viper

JAAR:

2021

VORM:

ROND

SPEELNIVEAU:

GEMIDDELD / INTERMEDIATE

FRAME:

3K CARBON

BLAD RACKET:

CARBON

CORE:

SOFT EVA RUBBER

BALANS:

MEDIUM

LEEFTIJD:

VOLWASSENEN

Babolat Counter Veron

€219,95  € 199,95

babolat paddle racket padel counter veron

Als je dit seizoen een van de beste padelrackets wil hebben, dan heb je aan deze Babolat Counter Veron een goed racket. Dit racket heeft een solide structuur en de perfecte technologie voor jouw spel.

Het paddleracket heeft een aantal kenmerken die het een krachtig racket maken. Beginnend bij zijn carbonstructuur met de Carbon Flex technologie om de weerstand en duurzaamheid van het hele blad te garanderen. Gecreëerd in een ronde vorm, een medium balans en een geweldige sweet spot voor meer optimale slagen.

Review Babolat Padel RacketCounter Veron

JAAR:

2021

VORM:

ROND

SPEELNIVEAU:

PRO

FRAME:

CARBON

BLAD RACKET:

CARBON

CORE:

EVA RUBBER

BALANS:

MEDIUM

LEEFTIJD:

VOLWASSENEN

SNELLE LEVERING

Op werkdagen vóór 22:00 uur besteld, morgen in huis!

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €49!

KOSTELOOS OMRUILEN

Verkeerde maat of kleur gekozen? Geen probleem!

OFFICIAL SUPPLIER KNLTB

Profiteer als KNLTB-lid van interessante aanbiedingen!