Padel in Noord-Holland

Bekijk de lijst met de padelbanen in Noord-Holland. Óók is padel in Noord-Holland dé snelstgroeiende sport.

In totaal zijn er in Noord-Holland 442 padelbanen bij 96 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 180 indoor padelbanen, 253 outdoor padelbanen en 9 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 48 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 8 padel- of tennisclubs.

In deze lijst kun je padel locaties bij jou in de buurt vinden om padel te spelen, deze lijst wordt elk uur bijgewerkt. Mocht je in de tussentijd een padelbaan of locatie aan deze lijst willen hebben toegevoegd, stuur dan even een mailtje naar info@padelinsider.nl.

Meer filters

Padel 's-Graveland

In totaal zijn er in 's-Graveland 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel 's-Graveland

Padel Alkmaar

In totaal zijn er in Alkmaar 13 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 9 outdoor padelbanen.

Meer over padel Alkmaar

Padel Amstelveen

In totaal zijn er in Amstelveen 12 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen en 7 outdoor padelbanen.

Meer over padel Amstelveen

Padel Amsterdam

In totaal zijn er in Amsterdam 86 padelbanen bij 14 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 54 indoor padelbanen, 25 outdoor padelbanen en 7 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 8 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Amsterdam

Padel Amsterdam-Zuidoost

In totaal zijn er in Amsterdam-Zuidoost 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Amsterdam-Zuidoost

Padel Anna Paulowna

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Anna Paulowna

Padel Badhoevedorp

In totaal zijn er in Badhoevedorp 17 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 14 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Badhoevedorp

Padel Bennebroek

In totaal zijn er in Bennebroek 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er , en 2 overdekte outdoor padelbanen.

Meer over padel Bennebroek

Padel Beverwijk

In totaal zijn er in Beverwijk 15 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 12 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Beverwijk

Padel Blaricum

In totaal zijn er in Blaricum 12 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 8 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Blaricum

Padel Bussum

In totaal zijn er in Bussum 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Bussum

Padel Castricum

In totaal zijn er in Castricum 6 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Castricum

Padel Cruquius

In totaal is er in Cruquius 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 indoor padelbaan.

Meer over padel Cruquius

Padel De Kwakel

In totaal zijn er in De Kwakel 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel De Kwakel

Padel De Rijp

In totaal zijn er in De Rijp 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel De Rijp

Padel Den Burg

In totaal zijn er in Den Burg 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Den Burg

Padel Den Helder

In totaal zijn er in Den Helder 7 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 7 indoor padelbanen.

Meer over padel Den Helder

Padel Edam

In totaal zijn er in Edam 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen.

Meer over padel Edam

Padel Egmond-Binnen

In totaal zijn er in Egmond-Binnen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Egmond-Binnen

Padel Enkhuizen

In totaal zijn er in Enkhuizen 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Enkhuizen

Padel Haarlem

In totaal zijn er in Haarlem 25 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 25 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Haarlem

Padel Heemskerk

In totaal zijn er in Heemskerk 8 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 8 indoor padelbanen.

Meer over padel Heemskerk

Padel Heerhugowaard

In totaal zijn er in Heerhugowaard 8 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen en 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Heerhugowaard

Padel Heiloo

In totaal zijn er in Heiloo 17 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 8 indoor padelbanen en 9 outdoor padelbanen.

Meer over padel Heiloo

Padel Hem

In totaal zijn er in Hem 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hem

Padel Hilversum

In totaal zijn er in Hilversum 5 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hilversum

Padel Hoofddorp

In totaal zijn er in Hoofddorp 25 padelbanen bij 5 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 19 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hoofddorp

Padel Hoogkarspel

In totaal zijn er in Hoogkarspel 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hoogkarspel

Padel Hoogwoud

In totaal zijn er in Hoogwoud 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen.

Meer over padel Hoogwoud

Padel Hoorn

In totaal zijn er in Hoorn 16 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen en 13 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hoorn

Padel Huizen

In totaal zijn er in Huizen 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Huizen

Padel IJmuiden

In totaal zijn er in IJmuiden 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel IJmuiden

Padel Koog aan de Zaan

In totaal zijn er in Koog aan de Zaan 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen.

Meer over padel Koog aan de Zaan

Padel Krommenie

In totaal zijn er in Krommenie 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Krommenie

Padel Laren

In totaal zijn er in Laren 9 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 9 indoor padelbanen. Er worden nog 5 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Laren

Padel Loosdrecht

In totaal zijn er in Loosdrecht 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 6 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Loosdrecht

Padel Muiderberg

In totaal zijn er in Muiderberg 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Muiderberg

Padel Nieuw Vennep

In totaal zijn er in Nieuw Vennep 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Nieuw Vennep

Padel Oosterblokker

Er worden 6 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Oosterblokker

Padel Oostzaan

In totaal zijn er in Oostzaan 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oostzaan

Padel Opmeer

In totaal zijn er in Opmeer 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Opmeer

Padel Oudorp

In totaal zijn er in Oudorp 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oudorp

Padel Overveen

In totaal zijn er in Overveen 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Overveen

Padel Purmerend

In totaal zijn er in Purmerend 9 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen en 6 outdoor padelbanen. Er worden nog 1 padelbaan verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Purmerend

Padel Rijsenhout

In totaal zijn er in Rijsenhout 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Rijsenhout

Padel Santpoort-Noord

In totaal zijn er in Santpoort-Noord 7 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 7 outdoor padelbanen.

Meer over padel Santpoort-Noord

Padel Schagen

Er worden 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Schagen

Padel Sint Pancras

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Sint Pancras

Padel Uitgeest

In totaal zijn er in Uitgeest 8 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 8 indoor padelbanen.

Meer over padel Uitgeest

Padel Velserbroek

In totaal zijn er in Velserbroek 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Velserbroek

Padel Vijfhuizen

In totaal is er in Vijfhuizen 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Vijfhuizen

Padel Volendam

In totaal zijn er in Volendam 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen. Er worden nog 4 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Volendam

Padel Warmenhuizen

In totaal zijn er in Warmenhuizen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Warmenhuizen

Padel Wervershoof

In totaal zijn er in Wervershoof 6 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Wervershoof

Padel Wijdewormer

In totaal zijn er in Wijdewormer 9 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Wijdewormer

Padel Wognum

In totaal zijn er in Wognum 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Wognum

Padel Zaandam

In totaal zijn er in Zaandam 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zaandam

Padel Zuid-Scharwoude

In totaal zijn er in Zuid-Scharwoude 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zuid-Scharwoude

Padel Zwaag

In totaal zijn er in Zwaag 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Zwaag

Padel Zwaanshoek

In totaal zijn er in Zwaanshoek 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zwaanshoek