Padel Hilversum

padel hilversum baan

Op zoek naar een padelbaan huren in Hilversum? Padellen in Hilversum kan eigenlijk nog maar op één locatie op 1 outdoor padel baan. Deze baan is eigendom van Nike en kan ook gebruikt worden door leden van HLTC Gooiland.

Mocht jij een nieuwe padelbaan aan het bouwen zijn in Hilversum, of een weten waar een nieuwe padelbaan gebouwd wordt. Tip ons dan even via info@padelinsider.nl. We houden de artikelen graag up-to-date!

Nike EU Headquarters

Nike EU Headquarters heeft 1 outdoor padel baan ter beschikking op de locatie. Leden van HLTC Gooiland kunnen hier padellen.

Openingstijden
Avonduren en in de weekenden. Neem contact op met HLTC Gooiland voor exacte openingstijden.

Contact
 webmaster@hltcgooiland.nl
+31 35 685 7484

Adres Nike EU Headquarters
Colosseum 1
1213 NL Hilversum

padel hilversum

Padel les of padel clinic

Als je jouw padel spel wil verbeteren, is het verstandig om te denken om padel les te nemen. Padel is namelijk een minder technische sport dan tennis, maar padelles geeft jou meer technische ‘handvatten’ om aan vast te houden tijdens je spel.

Als je een padelclinic of padelles wil in Hilversum kun je bij HLTC Gooiland via Heinerman Padel een proefles boeken. Proefles kan wel als niet-lid, maar echte lessen zelf kan alleen voor leden.

Waar kun je het beste een padel racket kopen?

Als je een padel racket wilt kopen in omgeving Hilversum is het verstandig om eerst ons artikel padel racket kopen te lezen.

Padel is een groeiende sport waarbij er in de komende jaren nog veel padelbanen bij komen.

Op zoek naar padelbanen in een andere stad? Bekijk dan alle padelbanen per locatie hier: Padelbanen Nederland.