Padel in Zuid-Holland

Bekijk de lijst met de padelbanen in Zuid-Holland. Óók is padel in Zuid-Holland dé snelstgroeiende sport.

In totaal zijn er in Zuid-Holland 399 padelbanen bij 100 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 128 indoor padelbanen, 262 outdoor padelbanen en 9 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 88 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 19 padel- of tennisclubs.

In deze lijst kun je padel locaties bij jou in de buurt vinden om padel te spelen, deze lijst wordt elk uur bijgewerkt. Mocht je in de tussentijd een padelbaan of locatie aan deze lijst willen hebben toegevoegd, stuur dan even een mailtje naar info@padelinsider.nl.

Meer filters

Padel 's-Gravenzande

In totaal zijn er in 's-Gravenzande 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel 's-Gravenzande

Padel Alblasserdam

In totaal zijn er in Alblasserdam 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Alblasserdam

Padel Alphen aan den Rijn

In totaal zijn er in Alphen aan den Rijn 7 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 7 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Alphen aan den Rijn

Padel Barendrecht

In totaal zijn er in Barendrecht 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Barendrecht

Padel Benthuizen

In totaal zijn er in Benthuizen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Benthuizen

Padel Bergschenhoek

In totaal zijn er in Bergschenhoek 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Bergschenhoek

Padel Berkel en Rodenrijs

In totaal zijn er in Berkel en Rodenrijs 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Berkel en Rodenrijs

Padel Bleiswijk

In totaal zijn er in Bleiswijk 10 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 10 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Bleiswijk

Padel Bodegraven

In totaal zijn er in Bodegraven 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Bodegraven

Padel Boskoop

In totaal zijn er in Boskoop 7 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Boskoop

Padel Capelle aan den IJssel

In totaal zijn er in Capelle aan den IJssel 14 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 10 outdoor padelbanen.

Meer over padel Capelle aan den IJssel

Padel Delft

In totaal zijn er in Delft 13 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 9 outdoor padelbanen.

Meer over padel Delft

Padel Den Haag

In totaal zijn er in Den Haag 32 padelbanen bij 6 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen, 20 outdoor padelbanen en 9 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 29 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 4 padel- of tennisclubs.

Meer over padel Den Haag

Padel Den Hoorn

In totaal zijn er in Den Hoorn 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Den Hoorn

Padel Dordrecht

In totaal zijn er in Dordrecht 9 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 9 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Dordrecht

Padel Gouda

In totaal zijn er in Gouda 7 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Gouda

Padel Haastrecht

In totaal zijn er in Haastrecht 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Haastrecht

Padel Hardinxveld-Giessendam

In totaal zijn er in Hardinxveld-Giessendam 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hardinxveld-Giessendam

Padel Hazerswoude Dorp

Er worden 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Hazerswoude Dorp

Padel Hellevoetsluis

In totaal zijn er in Hellevoetsluis 6 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen. Er worden nog 1 padelbaan verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Hellevoetsluis

Padel Hillegom

In totaal zijn er in Hillegom 10 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hillegom

Padel Hoogvliet

In totaal zijn er in Hoogvliet 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hoogvliet

Padel Katwijk

In totaal zijn er in Katwijk 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Katwijk

Padel Klaaswaal

In totaal zijn er in Klaaswaal 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Klaaswaal

Padel Koudekerk aan den Rijn

Er worden 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Koudekerk aan den Rijn

Padel Krimpen aan den IJssel

In totaal zijn er in Krimpen aan den IJssel 7 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 7 indoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Krimpen aan den IJssel

Padel Leerdam

In totaal zijn er in Leerdam 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen.

Meer over padel Leerdam

Padel Leiden

In totaal zijn er in Leiden 5 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Leiden

Padel Leiderdorp

In totaal zijn er in Leiderdorp 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen.

Meer over padel Leiderdorp

Padel Leidschendam

In totaal zijn er in Leidschendam 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Leidschendam

Padel Lisse

In totaal zijn er in Lisse 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Lisse

Padel Maasland

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Maasland

Padel Mijnsheerenland

In totaal zijn er in Mijnsheerenland 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Mijnsheerenland

Padel Monster

In totaal zijn er in Monster 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Monster

Padel Naaldwijk

In totaal zijn er in Naaldwijk 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Naaldwijk

Padel Nieuw-Lekkerland

In totaal zijn er in Nieuw-Lekkerland 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Nieuw-Lekkerland

Padel Noordwijk

In totaal zijn er in Noordwijk 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen.

Meer over padel Noordwijk

Padel Noordwijkerhout

In totaal zijn er in Noordwijkerhout 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen. Er worden nog 6 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Noordwijkerhout

Padel Oostvoorne

In totaal zijn er in Oostvoorne 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oostvoorne

Padel Oud-Beijerland

In totaal zijn er in Oud-Beijerland 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oud-Beijerland

Padel Papendrecht

In totaal zijn er in Papendrecht 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen.

Meer over padel Papendrecht

Padel Poeldijk

Er worden 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Poeldijk

Padel Reeuwijk

In totaal zijn er in Reeuwijk 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Reeuwijk

Padel Rhoon

In totaal zijn er in Rhoon 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Rhoon

Padel Ridderkerk

In totaal zijn er in Ridderkerk 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Ridderkerk

Padel Rijnsburg

In totaal zijn er in Rijnsburg 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen.

Meer over padel Rijnsburg

Padel Rijpwetering

In totaal zijn er in Rijpwetering 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Rijpwetering

Padel Rijswijk

In totaal zijn er in Rijswijk 16 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 10 indoor padelbanen en 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Rijswijk

Padel Rockanje

In totaal zijn er in Rockanje 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Rockanje

Padel Rotterdam

In totaal zijn er in Rotterdam 23 padelbanen bij 7 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 17 indoor padelbanen en 6 outdoor padelbanen. Er worden nog 4 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Rotterdam

Padel Sassenheim

In totaal zijn er in Sassenheim 8 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 8 indoor padelbanen. Er worden nog 4 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Sassenheim

Padel Schiedam

In totaal zijn er in Schiedam 13 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 7 outdoor padelbanen.

Meer over padel Schiedam

Padel Schipluiden

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Schipluiden

Padel Sliedrecht

In totaal zijn er in Sliedrecht 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Sliedrecht

Padel Spijkenisse

In totaal zijn er in Spijkenisse 7 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 7 outdoor padelbanen. Er worden nog 4 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Spijkenisse

Padel Strijen

In totaal zijn er in Strijen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Strijen

Padel Ter Aar

In totaal is er in Ter Aar 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Ter Aar

Padel Vierpolders

In totaal zijn er in Vierpolders 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Vierpolders

Padel Vlaardingen

In totaal zijn er in Vlaardingen 10 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 7 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Vlaardingen

Padel Voorschoten

In totaal zijn er in Voorschoten 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 5 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Voorschoten

Padel Waddinxveen

In totaal zijn er in Waddinxveen 7 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 7 outdoor padelbanen.

Meer over padel Waddinxveen

Padel Warmond

In totaal zijn er in Warmond 12 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 8 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Warmond

Padel Wassenaar

In totaal zijn er in Wassenaar 4 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Wassenaar

Padel Zevenhuizen

In totaal zijn er in Zevenhuizen 12 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen en 7 outdoor padelbanen. Er worden nog 4 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Zevenhuizen

Padel Zoetermeer

In totaal zijn er in Zoetermeer 29 padelbanen bij 5 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 10 indoor padelbanen en 19 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zoetermeer

Padel Zoeterwoude

In totaal zijn er in Zoeterwoude 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zoeterwoude

Padel Zuidland

In totaal zijn er in Zuidland 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zuidland

Padel Zwijndrecht

In totaal zijn er in Zwijndrecht 10 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zwijndrecht