Padel in Zuid-Holland

Bekijk de lijst met de padelbanen in Zuid-Holland. Óók is padel in Zuid-Holland dé snelstgroeiende sport.

In totaal zijn er in Zuid-Holland 309 padelbanen bij 83 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 89 indoor padelbanen en 220 outdoor padelbanen. Er worden nog 51 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 14 padel- of tennisclubs.

In deze lijst kun je padel locaties bij jou in de buurt vinden om padel te spelen, deze lijst wordt elk uur bijgewerkt. Mocht je in de tussentijd een padelbaan of locatie aan deze lijst willen hebben toegevoegd, stuur dan even een mailtje naar info@padelinsider.nl.

Meer filters

Padel 's-Gravenzande

In totaal zijn er in 's-Gravenzande 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel 's-Gravenzande

Padel Alphen aan den Rijn

In totaal zijn er in Alphen aan den Rijn 7 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen en 5 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Alphen aan den Rijn

Padel Barendrecht

In totaal zijn er in Barendrecht 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Barendrecht

Padel Benthuizen

In totaal zijn er in Benthuizen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Benthuizen

Padel Bergschenhoek

In totaal zijn er in Bergschenhoek 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Bergschenhoek

Padel Berkel en Rodenrijs

In totaal zijn er in Berkel en Rodenrijs 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Berkel en Rodenrijs

Padel Bleiswijk

In totaal zijn er in Bleiswijk 11 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 11 outdoor padelbanen.

Meer over padel Bleiswijk

Padel Bodegraven

In totaal zijn er in Bodegraven 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Bodegraven

Padel Boskoop

In totaal zijn er in Boskoop 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Boskoop

Padel Capelle aan den IJssel

In totaal zijn er in Capelle aan den IJssel 14 padelbanen bij 3 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 10 outdoor padelbanen.

Meer over padel Capelle aan den IJssel

Padel Delft

In totaal zijn er in Delft 7 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen. Er worden nog 7 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 2 padel- of tennisclubs.

Meer over padel Delft

Padel Den Haag

In totaal zijn er in Den Haag 14 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 14 outdoor padelbanen. Er worden nog 10 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 2 padel- of tennisclubs.

Meer over padel Den Haag

Padel Den Hoorn

In totaal zijn er in Den Hoorn 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Den Hoorn

Padel Dordrecht

In totaal zijn er in Dordrecht 9 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 9 outdoor padelbanen.

Meer over padel Dordrecht

Padel Gouda

In totaal zijn er in Gouda 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Gouda

Padel Haastrecht

In totaal zijn er in Haastrecht 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Haastrecht

Padel Hardinxveld-Giessendam

In totaal zijn er in Hardinxveld-Giessendam 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hardinxveld-Giessendam

Padel Hellevoetsluis

In totaal zijn er in Hellevoetsluis 6 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hellevoetsluis

Padel Hillegom

In totaal zijn er in Hillegom 10 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 8 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Hillegom

Padel Katwijk

In totaal zijn er in Katwijk 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Katwijk

Padel Klaaswaal

In totaal zijn er in Klaaswaal 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Klaaswaal

Padel Koudekerk a/d Rijn

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Koudekerk a/d Rijn

Padel Krimpen aan den IJssel

In totaal zijn er in Krimpen aan den IJssel 7 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 7 indoor padelbanen.

Meer over padel Krimpen aan den IJssel

Padel Leiden

In totaal zijn er in Leiden 5 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 5 outdoor padelbanen.

Meer over padel Leiden

Padel Leiderdorp

In totaal zijn er in Leiderdorp 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Leiderdorp

Padel Maassluis

In totaal is er in Maassluis 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 indoor padelbaan.

Meer over padel Maassluis

Padel Mijnsheerenland

In totaal zijn er in Mijnsheerenland 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Mijnsheerenland

Padel Monster

In totaal zijn er in Monster 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Monster

Padel Naaldwijk

In totaal zijn er in Naaldwijk 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Naaldwijk

Padel Nieuw Lekkerland

In totaal zijn er in Nieuw Lekkerland 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Nieuw Lekkerland

Padel Noordwijk

In totaal zijn er in Noordwijk 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen.

Meer over padel Noordwijk

Padel Noordwijkerhout

In totaal zijn er in Noordwijkerhout 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen. Er worden nog 6 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Noordwijkerhout

Padel Oostvoorne

In totaal zijn er in Oostvoorne 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oostvoorne

Padel Oud-Beijerland

In totaal zijn er in Oud-Beijerland 4 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oud-Beijerland

Padel Papendrecht

In totaal zijn er in Papendrecht 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen.

Meer over padel Papendrecht

Padel Reeuwijk

In totaal zijn er in Reeuwijk 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Reeuwijk

Padel Rhoon

In totaal zijn er in Rhoon 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Rhoon

Padel Ridderkerk

In totaal zijn er in Ridderkerk 6 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Ridderkerk

Padel Rijswijk

In totaal zijn er in Rijswijk 16 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 10 indoor padelbanen en 6 outdoor padelbanen.

Meer over padel Rijswijk

Padel Rockanje

In totaal zijn er in Rockanje 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Rockanje

Padel Rotterdam

In totaal zijn er in Rotterdam 15 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 10 indoor padelbanen en 5 outdoor padelbanen. Er worden nog 8 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 2 padel- of tennisclubs.

Meer over padel Rotterdam

Padel Sassenheim

In totaal zijn er in Sassenheim 8 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 8 indoor padelbanen.

Meer over padel Sassenheim

Padel Schiedam

In totaal zijn er in Schiedam 9 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Schiedam

Padel Schipluiden

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Schipluiden

Padel Sliedrecht

In totaal zijn er in Sliedrecht 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Sliedrecht

Padel Spijkenisse

In totaal zijn er in Spijkenisse 4 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen. Er worden nog 6 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 2 padel- of tennisclubs.

Meer over padel Spijkenisse

Padel Ter Aar

In totaal is er in Ter Aar 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Ter Aar

Padel Vierpolders

In totaal zijn er in Vierpolders 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Vierpolders

Padel Vlaardingen

In totaal zijn er in Vlaardingen 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Vlaardingen

Padel Voorhout

In totaal zijn er in Voorhout 3 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 3 outdoor padelbanen.

Meer over padel Voorhout

Padel Voorschoten

In totaal zijn er in Voorschoten 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Voorschoten

Padel Waddinxveen

In totaal zijn er in Waddinxveen 6 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 outdoor padelbanen. Er worden nog 1 padelbaan verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Waddinxveen

Padel Warmond

In totaal zijn er in Warmond 12 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 8 outdoor padelbanen.

Meer over padel Warmond

Padel Wassenaar

In totaal zijn er in Wassenaar 4 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Wassenaar

Padel Zevenhuizen

In totaal zijn er in Zevenhuizen 12 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 5 indoor padelbanen en 7 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zevenhuizen

Padel Zoetermeer

In totaal zijn er in Zoetermeer 23 padelbanen bij 5 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 9 indoor padelbanen en 14 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zoetermeer

Padel Zuidland

In totaal zijn er in Zuidland 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zuidland

Padel Zwijndrecht

In totaal zijn er in Zwijndrecht 10 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 4 outdoor padelbanen.

Meer over padel Zwijndrecht