Padel Schiedam

Padel schiedam padelbaan

Op zoek naar een padelbaan huren in Schiedam? In Schiedam heb je als enige aanbieder van padelbanen; Schiedam Racket Sports. Dit is een verzamelplaats voor racketsporten en hebben op deze locatie sinds oktober 2020 6 indoor padelbanen tot hun beschikking. Hiervan is er één baan een officiële WPT padel baan. Ook hebben zij een samenwerking met tennisvereniging Schiedam Noord (ookwel bekend als TSN) en Smash Tennis en Padel.

Mocht jij een nieuwe padelbaan aan het bouwen zijn in Schiedam, of weten waar er een nieuwe padelbaan gebouwd wordt. Tip ons dan even via info@padelinsider.nl.

Racketsport Schiedam

Momenteel zijn er 6 indoor padel banen beschikbaar, inclusief officiële WPT-(panorama)baan, multicourt en ASM Playce Padel (in 2 soorten kunstgras).

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 08:30 t/m 22:30
Zaterdag en Zondag van 08:30 t/m 21:30

Contact
 +31 10 470 6683
 info@racketsportschiedam.nl

Adres Padel Schiedam
Oude Bossche Baan 9-D
5624 AA Eindhoven

Padel les of padel clinic in Schiedam

Als je jouw padel spel wil verbeteren, is het verstandig om te denken om padel les te nemen. Padel is namelijk een minder technische sport dan tennis, maar padelles geeft jou meer technische ‘handvatten’ om aan vast te houden tijdens je spel.

Bij Racket Sport Schiedam bieden ze dan ook padel les aan waarbij je kunt kiezen tussen het aanbod van Smash Tennis en van de Padel Academy.

Waar kun je het beste een padel racket kopen?

Als je een padel racket wilt kopen in Schiedam is het verstandig om eerst ons artikel padel racket kopen te lezen.

Padel is een groeiende sport waarbij er in de komende jaren nog veel padelbanen bij komen.

Op zoek naar padelbanen in een andere stad? Bekijk dan alle padelbanen per locatie hier: Padelbanen Nederland.