Padel in Zeeland

Bekijk de lijst met de padelbanen in Zeeland. Óók is padel in Zeeland dé snelstgroeiende sport.

In totaal zijn er in Zeeland 23 padelbanen bij 10 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 8 indoor padelbanen en 15 outdoor padelbanen. Er worden nog 13 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 3 padel- of tennisclubs.

In deze lijst kun je padel locaties bij jou in de buurt vinden om padel te spelen, deze lijst wordt elk uur bijgewerkt. Mocht je in de tussentijd een padelbaan of locatie aan deze lijst willen hebben toegevoegd, stuur dan even een mailtje naar info@padelinsider.nl.

Meer filters

Padel Axel

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Axel

Padel Breskens

In totaal zijn er in Breskens 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Breskens

Padel Goes

In totaal zijn er in Goes 8 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 6 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Goes

Padel Kapelle

In totaal zijn er in Kapelle 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Kapelle

Padel Middelburg

In totaal zijn er in Middelburg 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Middelburg

Padel Oostkapelle

In totaal zijn er in Oostkapelle 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Oostkapelle

Padel Sas van Gent

Er worden 2 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Sas van Gent

Padel Scharendijke

In totaal is er in Scharendijke 1 padelbaan bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Scharendijke

Padel Sint Jansteen

In totaal zijn er in Sint Jansteen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Sint Jansteen

Padel Terneuzen

In totaal zijn er in Terneuzen 4 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 2 indoor padelbanen en 2 outdoor padelbanen. Er worden nog 4 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Terneuzen

Padel Zierikzee

Er worden 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Zierikzee