Padel in Flevoland

Bekijk de lijst met de padelbanen in Flevoland. Óók is padel in Flevoland dé snelstgroeiende sport.

In totaal zijn er in Flevoland 55 padelbanen bij 10 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 24 indoor padelbanen, 23 outdoor padelbanen en 8 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 18 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 4 padel- of tennisclubs.

In deze lijst kun je padel locaties bij jou in de buurt vinden om padel te spelen, deze lijst wordt elk uur bijgewerkt. Mocht je in de tussentijd een padelbaan of locatie aan deze lijst willen hebben toegevoegd, stuur dan even een mailtje naar info@padelinsider.nl.

Meer filters

Padel Almere

In totaal zijn er in Almere 11 padelbanen bij 4 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 11 outdoor padelbanen. Er worden nog 13 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 3 padel- of tennisclubs.

Meer over padel Almere

Padel Biddinghuizen

In totaal zijn er in Biddinghuizen 2 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 2 outdoor padelbanen.

Meer over padel Biddinghuizen

Padel Dronten

In totaal zijn er in Dronten 20 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 17 indoor padelbanen en 3 outdoor padelbanen. Er worden nog 3 padelbanen verwacht in de komende tijd.

Meer over padel Dronten

Padel Lelystad

In totaal zijn er in Lelystad 17 padelbanen bij 2 padel- of tennis clubs. Van alle padelbanen zijn er 3 indoor padelbanen, 6 outdoor padelbanen en 8 overdekte outdoor padelbanen. Er worden nog 2 padelbanen verwacht in de komende tijd bij 1 padel- of tennisclub.

Meer over padel Lelystad

Padel Zeewolde

In totaal zijn er in Zeewolde 5 padelbanen bij 1 padel- of tennis club. Van alle padelbanen zijn er 4 indoor padelbanen en 1 outdoor padelbaan.

Meer over padel Zeewolde