De beste padel rackets

Ga jij een padel racket kopen en ben je op zoek naar het beste racket om jouw spel naar een hoger niveau te tillen? Door een overvloed aan opties op de markt kan het echter lastig zijn om het perfecte racket te vinden. Padel Insider heeft daarom alvast de beste rackets voor jou geselecteerd, zodat jij snel met het ideale racket de baan op kan. Bekijk hieronder onze top 5 beste padel rackets van dit moment!

1. Raku Eagle Pro Edition

Vorm: rond
Gewicht: Gemiddeld
Materiaal: carbon/ fiber glass
Prijs: € 69,95

Voor competitieve spelers met goede techniek is de Raku Eagle Pro Edition het ideale racket. Dit racket, hoofdzakelijk vervaardigd uit carbon/fiber glass, biedt niet alleen een slanke profilering en ultiem comfort, maar ook ongekende wendbaarheid voor snelle reacties. Hierdoor zul je zien dat je reactiesnelheid toeneemt en je slagen effectiever worden. En ook leuk, het racket heeft een exclusief sportief design met een opvallende print die alle aandacht naar jou toe trekt. Als je bestelt bij Bol.com krijg je bovendien een bijpassende hoes erbij. Ideaal voor beginnende en recreatieve spelers!

Bestel racket

Raku Eagle Pro Edition

2. Head Evo Delta

Vorm: druppelvormig
Gewicht: gemiddeld
Materiaal: innegra/glasvezel
Prijs: € 69,28

De Head Evo Delta is ontworpen voor beginnende spelers met een veelzijdige speelstijl. Het racket is gemakkelijk te hanteren en biedt zowel snelheid als controle. Met een oversized traanvormige kop, een gemiddeld balanspunt en een gewicht van 365 gram heeft dit racket de perfecte balans tussen kracht en controle. Head heeft innovatieve technologieën in het racket geïntegreerd, zoals innegra voor de frameconstructie, het power frame voor een verbeterde krachtoverbrenging en soft foam voor maximaal comfort. Zo heeft dit racket een grotere sweetspot om alle ballen perfect te raken! Let op: dit padel racket wordt geleverd zonder hoes!

Bestel racket

Head Evo Delta

3. Adidas Drive 3.2

Vorm: rond
Gewicht: gemiddeld
Materiaal: glasvezel
Prijs: € 75,95

Het Adidas Drive 3.2 racket brengt het winnaarsinstinct naar boven. Dit ronde racket met een balans dicht bij de hand heeft een royale sweetspot, is vergevingsgezind voor fouten en helpt bij nauwkeurige balplaatsing. Het racket is gemaakt van glasvezel en bevat eva-rubber voor minder trillingen. Zowel in het frame als op het oppervlak zorgt het racket voor een betere bespeelbaarheid. De duurzame constructie is ideaal voor beginners en recreatieve spelers die streven naar comfort én prestaties. Het opvallende ontwerp in geel, wit en zwart maakt het racket daarnaast ook visueel aantrekkelijk op de baan!

Bestel racket

Adidas Drive 3.2

4. Babolat Technical Viper 12K

Vorm: diamantvormig
Gewicht: gemiddeld
Materiaal: carbon
Prijs: € 241

De Babolat Technical Viper 12k is geschikt voor ervaren spelers die hun mannetje willen staan in grote competities. Dit racket valt qua prijs in een hogere categorie, maar daar krijg je als speler ook veel voor terug. Het racket bevat diverse geavanceerde technologieën, zoals het Vibrabsorb by SMAC-systeem dat trillingen absorbeert na elke slag. Het Holes Pattern System vergroot ondertussen de energieoverdracht, wat het comfort vergroot. Voor spin bevat het racket 3D Spin-technologie met reliëfs en ruwe afwerking. Het diamantformaat, de hoge balans en de verminderde sweetspot bieden krachtige slagen. Met een blad van 12K koolstofvezel voor precisie en flexibiliteit, en een X-EVA-rubberkern voor comfort en kracht, is dit racket perfect voor technische, aanvallende spelers.

Bestel racket

Babolat Technical Viper 12K

5. Bullpadel K2 Power

Vorm: diamantvormig 
Gewicht: gemiddeld
Materiaal: carbon
Prijs: € 69,95

Wil jij snel jouw prestaties verbeteren? De Bullpadel K2 Power helpt jou alles uit je spel te halen. Dit diamantvormige racket, vervaardigd uit glasvezel voor maximale flexibiliteit, biedt veelzijdige spelers de kracht die ze nodig hebben. De K2 Power heeft een zachte aanraking, ideaal voor diegenen die niet gewend zijn aan een harder racket. Het is perfect voor gemiddelde tot gevorderde spelers die extra kracht op de baan willen. Met zijn STREinforce-systeem en het diamantformaat zorgt dit racket voor krachtige slagen, terwijl het gewicht wordt verminderd dankzij een slim ontwerp aan de zijkant van het frame.

Bestel racket

Bullpadel K2 Power

Jouw padel uitrusting compleet maken? Bekijk ook eens onze keuzes voor de beste padel rackets voor beginners, de beste padel rackets voor de gemiddelde speler, de beste padel schoenen en de beste padel ballen.