De beste padel ballen

Wat is de beste padel bal? Voor de ene spelers is dat een bal met hoge snelheid, voor een andere spelers is dat een bal met controle en duurzaamheid. Welke bal voor jou het beste is, hangt dus sterk af van je niveau en speelstijl. In de top vijf hieronder vind je daarom ballen die om verschillende redenen tot de beste behoren. Lees snel verder en ontdek welke premiumbal bij jouw spel past!

1. Babolat Court

Voor welke speler: van beginner tot professional
Prijs: 3 ballen voor € 11,50

De Babolat Court ballen zijn niet alleen comfortabel, maar ook buitengewoon duurzaam. Ze worden niet voor niets gebruikt voor de officiële APT Padel Tour wedstrijden! De ballen zijn snel en houden ook na gebruik voldoende veerkracht. Ze zijn ideaal voor beginnende en gevorderde spelers, aangezien ze hun snelheid behouden en niet snel zachter worden, zoals bij andere ballen vaak gebeurt. Babolat heeft deze ballen ontworpen voor spelers van ieder niveau en ze hebben een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Perfect als jij af en toe casual een balletje slaat of juist intensieve competitiewedstrijden speelt.

Bestel padel ballen

Babolat Court padel ballen

2. Head Padel Pro

Voor welke speler: van beginner tot professional
Prijs: 6 ballen voor € 15,95

De Head Padel Pro ballen zijn misschien wel de populairste ballen in de padelwereld. Ze zijn favoriet bij veel professionals in de World Padel Tour en dit is de bal die onder andere officieel wordt gebruikt door de Spaanse en Portugese padelbond. De Head Padel Pro-ballen onderscheiden zich door een hard oppervlak en stevig vilt, waardoor ze lang meegaan en optimale controle bieden. Ze zijn geschikt voor alle ondergronden. Een goede bal voor beginnende en ervaren spelers!

Bestel padel ballen

Head Padel Pro padel ballen

3. Head Padel Pro S

Voor welke speler: van beginner tot professional
Prijs: 3 ballen voor € 9,95

Head heeft in samenwerking met professionele padelspelers de Head Padel Pro S bal ontwikkeld. Dit is een snellere versie van de bekende Head Padel Pro bal die werd gebruikt door diverse nationale padelbonden en tijdens de World Padel Tour. De Padel Pro S biedt verhoogde snelheid en levendigheid, perfect voor spelers die de voorkeur geven aan een dynamischere bal. Deze ballen zijn ideaal voor 1 tot 2 wedstrijden vanwege hun snelle snelheid en goede stuitereigenschappen, maar ze hebben de neiging snel zachter te worden na intensief gebruik, waardoor regelmatig vervangen noodzakelijk is voor optimale prestaties.

Bestel padel ballen

Head Padel Pro S padel ballen

4. Dunlop Pro Padel

Voor welke speler: gevorderden
Prijs: 3 ballen voor € 8,99

De speciaal ontwikkelde Dunlop Pro Padel-ballen bieden door hun exclusieve kern en hoogwaardige synthetische vilt uitstekende kwaliteit en uitzonderlijke duurzaamheid. Deze ballen hebben een snellere vlucht en hogere stuit dan de klassieke Dunlop Padel-bal, waardoor ze ideaal zijn voor zowel toernooien als trainingen. Bovendien hebben deze ballen een verrassend hoge snelheid voor een betaalbare prijs, waardoor ze favoriet zijn bij padelspelers van verschillende niveaus. Met deze ballen ervaar je een hogere snelheid en intensiteit, waardoor je meer dynamiek in je spel brengt.

Bestel padel ballen

Dunlop Pro Padel ballen

5. Nox Pro Titanium

Voor welke speler: gevorderden
Prijs: 3 ballen voor € 12,39 

De Nox Pro Titanium zijn ideaal als jij op zoek bent naar padel ballen voor trainingen en competitiewedstrijden. Deze ballen zijn goedgekeurd door de FFT en hebben een zeer goede weerstand en duurzaamheid op de baan. Het hoogwaardige vilt garandeert dat de bal lang meegaat en zijn snelheid en stuithoogte behoudt. Daarnaast is de exclusieve zijdezwarte verpakking met titanium-look deksel het benoemen waard. De bal is vooral geschikt voor ervaren padelspelers, doordat de bal veel snelheid in zich heeft.

Bestel padel ballen

Nox Pro Titanium Padel Ballen

Jouw padel uitrusting compleet maken? Bekijk ook eens onze keuzes voor de beste padel rackets, de beste padel rackets voor beginners, de beste padel rackets voor de gemiddelde speler en de beste padel schoenen. Ook kunnen we je helpen met een padel racket kopen.