Padelracket Aanbiedingen

De beste Black Friday Cyber Monday Padel Racket aanbiedingen die je niet mag missen

Omdat blackfriday en cyber monday al voor de deur liggen, en jij binnenkort (of nu al) gebombardeerd wordt met emails van aanbiedingen, deals, mega-super-kortingen en deals. Maar in de overvloed van aanbiedingen zie je wellicht de bomen door het bos niet meer. Wij hebben voor jou een paar van de beste padel racket aanbieding alvast voor je uitgezocht.

Beste padel racket aanbiedingen tijdens Cyber Monday en Black Friday

Als je net gaat padellen, kun je er voor kiezen om de eerste keren te spelen met rackets van vrienden of een racket te huren bij de club – als de optie er is. Hieronder heb ik een aantal padel racket aanbiedingen voor je verzamelt. Als je nog niet weet waar je op moet letten bij het kiezen van een padel racket, lees dan eerst waar je op moet letten wanneer je een padel racket kopen gaat.

Top 3 beste padel racket aanbieding

Top 3 professioneel padel racket aanbieding

Top 3 beste padel racket aanbieding

Beste padel kleding en tennis kleding aanbiedingen tijdens Cyber Monday en Black Friday

Padel kleding of tenniskleding is belangrijk omdat deze van lichte en zachte materialen gemaakt zijn. Dit is omdat het een intensieve en vooral ook explosieve sport is waarbij je veel in beweging bent. 

Daarnaast wordt padelkleding vaak gemaakt van sneldrogend materiaal ookwel ‘dry-fit’ genoemd met veel stretch. Goed om hier op te letten bij het kiezen van jouw padel outfit.

Dus ben niet zoals mij en ga niet met een dik katoenen shirt de baan op. Je hoofd wordt dan knalrood en binnen de kortste keren breekt het zweet je aan alle kanten uit.

Padel kleding heren aanbieding

Padel kleding dames aanbiedingen

Schoenen Padel

Beste padel schoenen aanbiedingen tijdens Cyber Monday en Black Friday

Wanneer je gaat padellen zijn goede schoenen super belangrijk. Je kunt niet zomaar met alle schoenen de baan op. Padel schoenen karakteriseren zich doordat ze licht van gewicht zijn, flexibel en diepe groeven onder de zool hebben. Als je meer wil weten hierover, lees dan dit artikel over hoe de tips voor het uitkiezen van de beste padel schoen voor jou.

Padel schoenen babolat

Padel schoenen Head

Padel schoenen met een goede prijs kwaliteit

Ballen Padel

Padelballen aanbiedingen

Wanneer je de padelbaan op gaat kun je niet zomaar met een gewone tennisbal spelen. Tijdens een spelletje padel wordt er gebruik gemaakt van speciale padel ballen. Deze zijn kleiner in diameter, maar hebben hetzelfde gewicht en gemaakt van hetzelfde materiaal. 

Het grootste verschil tussen padelbal en tennisbal is dan ook de inwendige druk. Bij een tennisbal ligt deze rond de 11 psi en bij een padelbal ligt deze ongeveer op 14 psi. Door dit verchil in druk zal een tennisbal net iets meer stuiteren op de baan. (te veel voor op een kleiner padel veld)

Babolat padel ballen

Head padel ballen

Padelballen met goede prijs kwaliteit

Padel Tassen

Padeltas aanbiedingen

Een goede padeltas heeft genoeg ruimte voor jouw padelracket, padelballen, eventueel een sporthanddoek, pet en fles water. Onderstaande hebben dat en zien er ook nog eens trendy uit op de padel baan.

Padel tas babolat

Padel tas head

Goede padel tas

Wees op tijd en plan vooruit!

Het is algemeen bekend dat bekende merken regelmatig een padel racket sale hebben waarbij ze hun meest populaire producten aanbieden met een korting. Bekijk hier de beste padel merken

Als je nog niet uitgelezen bent, en wil weten hoe je structureel de beste deals krijgt op producten, lees dan onderstaande tips voor (extra) korting tijdens black friday cyber monday.

Hoe krijg je nog meer korting voor Black Friday Cyber Monday

  1. Volg jouw favoriete merk op social media: hier delen zij veel unieke kortings codes en ben je op de hoogte wanneer zij een sale hebben
  2. Meld je aan voor de email lijst: vooral hier worden vaak veel unieke kortingscodes gedeeld en hebben exclusieve kortingen voor de email lijst. 
  3. Doe mee aan het referral / verwijs een vriend programma: door jouw vrienden te verwijzen kun je vaak al simpele korting krijgen bij merken.
  4. Zoek op ‘Kortingscode MERK’ in Google voordat je een aankoop doet. Je zult versteld staan hoe vaak je daar een goede bonus korting zult vinden.

Bonus tip: bewaar de kortingscodes (bijvoorbeeld de welkom kortingscodes) totdat het Black Friday of Cyber Monday is. Dit zijn vaak EXTRA korting codes. Hierdoor stapel je bonus, zo krijg je pas écht de beste deals 😉

Success!

Op zoek naar een padel racket?

Lees dan het artikel over wat je moet weten voor je een padel racket kopen gaat. Daar leggen we je de essentiele dingen uit waar je op moet letten – zodat jij een racket vindt wat bij jou past.